Knappen Næste vises ikke, når du installerer Windows på iMac (Retina 4K, 21,5", ultimo 2015)

Hvis du installerer Windows 10 på iMac (Retina 4K, 21,5", ultimo 2015), kan du bruge tastaturgenveje i Windows-installeringsprogrammet, hvis noget af vinduets indhold ikke vises på skærmen.

Knappen Næste vises muligvis ikke i skærmbilledet med sprog og input i Windows-installeringsprogrammet under installering. Brug denne fremgangsmåde for at gå til næste skærmbillede:

1. Brug markøren til at vælge sprog, tid og valutaformat samt tastatur eller inputmetode.
  2. Tryk på tasterne Alt og N for at gå til det næste skærmbillede.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.