Knappen Næste vises ikke, når du installerer Windows på iMac (Retina 4K, 21,5", ultimo 2015)

Hvis du installerer Windows 10 på iMac (Retina 4K, 21,5", ultimo 2015), kan du bruge tastaturgenveje i Windows-installeringsprogrammet, hvis noget af vinduets indhold ikke vises på skærmen.

Knappen Næste vises muligvis ikke i skærmbilledet med sprog og input i Windows-installeringsprogrammet under installering. Brug denne fremgangsmåde for at gå til næste skærmbillede:

1. Brug markøren til at vælge sprog, tid og valutaformat samt tastatur eller inputmetode.
  2. Tryk på tasterne Alt og N for at gå til det næste skærmbillede.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.