Mail på Mac-computeren henter kun beskeder, når du åbner dem

Mail i OS X El Capitan kan sætte overførslen af visse ældre beskeder på pause for at forlænge batteritiden.

Når en bærbar Mac-computer kører på batteri, sparer Mail i OS X El Capitan på strømmen ved at sætte overførslen af beskeder, der er ældre end 30 dage (eller ældre end besked nummer 10.000), på pause. Mail henter beskeder fra nyeste til ældste dato.

Emnelinjen og andre overskriftsoplysninger vises normalt i disse ældre beskeder, men indholdet hentes kun, når du åbner beskeden. På samme måde overføres et bilag kun, når du åbner bilaget. Der er muligvis ingen forsinkelse, hvis du har en hurtig internetforbindelse.

Hvis du vil hente ældre beskeder og bilag uden at åbne dem, skal du slutte Mac-computeren til en stikkontakt eller bruge denne fremgangsmåde:

1. Find statusbeskeden "På pause (på batteri)" nederst til venstre i Mail-vinduet under listen med postkasser. Hvis postkasserne ikke vises, skal du vælge Oversigt > Vis postkasseliste.
  2. Klik på knappen Indlæs igen   ud for statusbeskeden.