Indstil din AirPort-base eller AirPort Time Capsule til et andet land eller område

De forskellige områder bruger forskellige trådløse frekvenser til Wi-Fi-enheder. Du skal vælge det rette land eller område som en del af indstillingen for at sikre, at din AirPort-base eller AirPort Time Capsule overholder de lokale bestemmelser.

AirPort-basen og AirPort Time Capsule er udviklet til brug i det område, hvor de blev købt. Når du indstiller din AirPort-base eller AirPort Time Capsule, bliver du bedt om at vælge det land eller område, hvor du bruger enheden.

Hvis du flytter til et andet land i det samme område, kan du ændre landekoden for din enhed. Brug AirPort-værktøj på din Mac, iPhone, iPad eller iPod touch til at konfigurere enheden igen efter flytningen:

På en Mac

1. Åbn AirPort-værktøj.
  2. Vælg din enhed.
  3. Klik på Rediger.
  4. Klik på fanen Trådløs.
  5. Klik på Trådløse indstillinger.
  6. Vælg dit område i menuen Regulatory Region.

Hvis dit land eller område ikke er angivet, understøttes din AirPort-base eller AirPort Time Capsule ikke i dette område og bør ikke bruges der.

På en iOS-enhed

1. Åbn AirPort-værktøj.
  2. Tryk på enheden, og indtast adgangskoden til enheden, hvis du bliver bedt om det.
  3. Tryk på Rediger.
  4. Tryk på Avanceret.
  5. Tryk på Wi-Fi-indstillinger.
  6. Tryk på Land.
  7. Tryk på et område på listen.

Hvis dit land eller område ikke er angivet, understøttes din AirPort-base eller AirPort Time Capsule ikke i dette område og bør ikke bruges der.