Slå anstødeligt indhold fra i Apple Music på Android

Du kan begrænse adgangen til anstødelig musik og angive aldersgrænser for videoindhold i appen Apple Music.

1. Åbn appen Apple Music på din Android-enhed.
  2. Tryk på Bibliotek, Til dig, Gennemse eller Radio nederst på skærmen.
  3. Tryk på menuknappen knappen Sorteringsindstillinger, og tryk derefter på Indstillinger.
  4. Rul til afsnittet med Begrænsninger, og tryk derefter på Begrænsninger på indhold.
  5. Indtast en firecifret adgangskode, og tryk derefter igen for at bekræfte.
    Med en adgangskode kan du undgå, at nogen ændrer indstillingen uden din viden. Sørg for at huske adgangskoden, så du kan indtaste den igen, hvis du senere vil ændre indstillingen for anstødeligt indhold. Hvis du glemmer adgangskoden, kan indstillingen ikke ændres. Hvis du vil foretage ændringer, bliver du nødt til at slette og geninstallere Apple Music på enheden.
  6. Tryk på Slå Begrænsninger på indhold til for at aktivere den. Vælg derefter de begrænsninger, som du ønsker:
    • Tryk på Musik for at slå adgangen til anstødeligt indhold fra.
    • Tryk på Film for at vælge et niveau, der skal have adgang til film eller for at slå film helt fra.
    • Tryk på Tv-udsendelser for at vælge et niveau, der skal have adgang til tv-udsendelser eller for at slå tv-udsendelser helt fra.
    • Tryk på Profiler for at slå adgangen til profiler fra for andre Apple Music-brugere.

Når du har indstillet Begrænsninger på indhold, kan det ske, at søgeresultaterne eller en af fanerne i Apple Music viser sange og album, der er markeret som værende med anstødeligt indhold eller videoindhold med begrænset adgang, men indholdet kan ikke afspilles. Radio afspiller heller ikke sange med anstødeligt indhold.

Du skal indstille Begrænsninger på indhold på alle enheder, som du vil begrænse adgangen til indhold på. Indstillingerne synkroniseres ikke på tværs af enhederne.

Hvis du har en Apple-enhed

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.