Slå anstødeligt indhold fra i Apple Music på Android

Du kan begrænse adgangen til anstødelig musik og specifikke aldersgrænser for videoindhold i appen Apple Music.

Sådan slår du adgangen til musik med anstødeligt indhold fra

1. Åbn Apple Music-appen på din Android-enhed.
  2. Tryk på menusymbolet   i det øverste venstre hjørne, og tryk derefter på Indstillinger.
  3. Rul ned til afsnittet Tilladt indhold, og tryk på Tillad anstødeligt indhold for at slå det fra.
  4. Indtast en firecifret adgangskode, og tryk på OK for at bekræfte.
    Med en adgangskode kan du undgå, at nogen ændrer indstillingen uden din viden. Sørg for at huske adgangskoden, så du kan indtaste den igen, hvis du vil slå indstillingen for anstødeligt indhold til igen. Hvis du glemmer adgangskoden, kan indstillingen ikke ændres. Hvis du vil foretage ændringer, bliver du nødt til at slette og geninstallere Apple Music på telefonen.

Når du har slået Tillad anstødeligt indhold fra, kan der stadig vises sange og album, der er markeret som værende med anstødeligt indhold, i søgeresultaterne eller på en af fanerne i Apple Music, men de kan ikke afspilles. Radio kan så heller ikke afspille sange med anstødeligt indhold.

Sådan angiver du begrænsninger for film og tv-udsendelser

1. Åbn Apple Music-appen på din Android-enhed.
  2. Tryk på menusymbolet  i det øverste venstre hjørne, og tryk derefter på Indstillinger.
  3. Rul ned til afsnittet Tilladt indhold, og tryk på Film eller Tv-udsendelser, afhængigt af hvad du vil begrænse.
  4. Indtast en firecifret adgangskode.
    Med en adgangskode kan du undgå, at nogen ændrer indstillingen uden din viden. Sørg for at huske adgangskoden, så du kan indtaste den igen, hvis du vil slå indstillingen for anstødeligt indhold til igen. Hvis du glemmer adgangskoden, kan indstillingen ikke ændres. Hvis du glemmer adgangskoden, skal du slette Apple Music fra din telefon og derefter geninstallere for at foretage ændringer.
  5. Vælg en aldersgrænse for en film eller tv-udsendelse. Hvis du f.eks. vil begrænse adgangen til kun at omfatte film med aldersgrænser, skal du vælge PG. Vælg Tillad ikke film eller Tillad ikke tv-udsendelser for at slå adgangen til alle film og tv-udsendelser fra.

Når du har slået adgangen til film og tv-udsendelser fra, kan der stadig vises begrænset indhold i søgeresultaterne eller på en af fanerne i Apple Music, men det kan ikke afspilles.

Hvis du har en Apple-enhed

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.