Problemer med at bruge regnskabsformat i en app efter opgradering til OS X Yosemite

Muligheden for at bruge regnskabsformat kan være forsvundet fra en app, eller negative tal vises muligvis ikke længere i parentes.

Din app skal muligvis opdateres til en nyere version. Brug følgende fremgangsmåde, hvis der ikke er kommet en nyere version, eller opdateringen ikke løser problemet:

1. Opgrader til OS X El Capitan.
  2. Afslut alle programmer.
  3. Åbn Terminal i mappen Hjælpeprogrammer under mappen Programmer.
  4. Skriv følgende kommando, og tryk på Returtasten:

defaults read -g AppleLocale

Der vises et resultat svarende til en_US eller en_US@appleseed=john.

5. Skriv følgende kommando, men udskift result med det resultat, der kom efter den forrige kommando. Tryk derefter på Retur.

defaults write -g AppleLocale 'result;cf=account'

Eksempler:
    defaults write -g AppleLocale 'en_US;cf=account'
    defaults write -g AppleLocale 'en_US@appleseed=john;cf=account'

6. Afslut Terminal, og åbn bogføringsappen. Regnskabsformatet skulle nu virke som forventet.