Problemer med at bruge regnskabsformat i en app efter opgradering til OS X Yosemite

Muligheden for at bruge regnskabsformat kan være forsvundet fra en app, eller negative tal vises muligvis ikke længere i parentes.

Denne artikel er blevet arkiveret og opdateres ikke længere af Apple.

Din app skal muligvis opdateres til en nyere version. Brug følgende fremgangsmåde, hvis der ikke er kommet en nyere version, eller opdateringen ikke løser problemet:

1. Opgrader til OS X El Capitan.
  2. Afslut alle programmer.
  3. Åbn Terminal i mappen Hjælpeprogrammer under mappen Programmer.
  4. Skriv følgende kommando, og tryk på Returtasten:

defaults read -g AppleLocale

Der vises et resultat svarende til en_US eller en_US@appleseed=john.

5. Skriv følgende kommando, men udskift result med det resultat, der kom efter den forrige kommando. Tryk derefter på Retur.

defaults write -g AppleLocale 'result;cf=account'

Eksempler:
    defaults write -g AppleLocale 'en_US;cf=account'
    defaults write -g AppleLocale 'en_US@appleseed=john;cf=account'

6. Afslut Terminal, og åbn bogføringsappen. Regnskabsformatet skulle nu virke som forventet.