Sådan finder du Lightning til USB-kablet, der følger med din iMac

Sammen med iMac-modeller fra 2015 og senere følger et Lightning til USB-kabel til opladning af det medfølgende Apple-tastatur, musen og pegefeltet (ekstraudstyr).

Denne artikel er blevet arkiveret og opdateres ikke længere af Apple.

Når du fjerner tastaturet, der følger med din iMac, fra tilbehørskassen, kan du se dokumentationspakken til computeren. Lightning til USB-kablet ligger under dokumentationspakken.

Kablet ser sådan ud:

Apple Lightning til USB-kabel

Brug kablet til at tilslutte og oplade dette Apple-tilbehør, som muligvis er fulgt med din iMac:

• Magic Keyboard
  • Magic Keyboard med numerisk tastatur
  • Magic Mouse 2
  • Magic Trackpad 2

Det medfølgende tilbehør til din iMac kan variere afhængigt af din computermodel og det ekstraudstyr, du vælger.