Hvis du ikke kan afspille film fra iCloud Drive i iMovie

Du kan åbne eller redigere filmarkiver i iMovie ved at flytte det pågældende arkiv fra iCloud Drive til din Mac-computer.

Der vises muligvis en advarsel for film, der er arkiveret på iCloud Drive, når du prøver at bruge dem i iMovie til Mac:

"Dokumentet kan ikke åbnes. iMovie kan ikke åbne arkiver i formatet QuickTime Movie".

Du kan åbne eller redigere din film i iMovie ved at flytte arkivet til et lokalt tilsluttet drev (f.eks. startdisken).

1. Klik på Finder-symbolet i Dock.
  2. Vælg Gå > iCloud Drive.
  3. Find den film, der skal redigeres i iMovie.
  4. Træk filmarkivet til skrivebordet (eller et andet drev, der er sluttet til din Mac-computer). Hvis du vil arbejde på en dublet af filmen og bevare det oprindelige arkiv på iCloud Drive, skal du holde Alternativtasten nede, mens du trækker i arkivet for at oprette en kopi.
  5. Åbn iMovie, og importer filmarkivet fra dit skrivebord.