Rettelse eller justering af lokaliteter i Fotos til macOS

Fotos bruger lokalitetsoplysninger til at vise dine billeder på et kort i albummet Steder. Læs om, hvordan du justerer den lokalitet, der er tildelt de enkelte billeder.

Denne artikel er blevet arkiveret og opdateres ikke længere af Apple.

I sjældne tilfælde kan Fotos til macOS tildele en forkert geografisk lokalitet til et billede. Det kan også være, at du vil justere navnet på lokaliteten for et foto. Følg disse trin:

1. Vælg et foto, der har en forkert lokalitet.
  2. Vælg Billede > Lokalitet på menulinjen, og vælg derefter Fjern lokalitet.
  3. Tryk på tasterne Kommando og I for at se oplysninger om det pågældende foto.
  4. Klik på Tildel en lokalitet nederst i infovinduet.
  5. Begynd at indtaste adresse, by, virksomhed eller et andet navn på lokaliteten. Der vises forslag til automatisk udfyldning, mens du skriver. Vælg den lokalitet, som dette foto skal tildeles.

Hvis du ændrer mening, kan du tildele fotografiet den oprindelige lokalitet:

1. Vælg fotografiet.
  2. Vælg Billede > Lokalitet på menulinjen, og vælg derefter Tilbage til oprindelig lokalitet.