Sådan løser du problemer med manglende eller forkerte miniaturer i Fotos

Hvis billeder i Fotos-biblioteket har manglende eller forkerte miniaturer, kan du løse problemet med fremgangsmåden nedenfor.

Løs problemet med en miniature ad gangen

Hvis et billede i Fotos-biblioteket har en forkerte eller beskadiget miniature, kan du hurtigt oprette en ny miniature ved at anvende en redigering og derefter fortryde den. Du kan f.eks. rotere billedet:

1. Dobbeltklik på et berørt billede i Fotos.
  2. Klik på Rediger øverst til højre i Fotos.
  3. Klik på Roter på listen med redigeringsmuligheder i højre side.
  4. Hold Alternativtasten nede, og klik på Roter igen. Dermed vender billedet tilbage til den oprindelige retning.
  5. Klik på OK.

Denne handling tvinger Fotos til at opdatere billedets miniature baseret på det faktiske billede. Gentag fremgangsmåden for hvert berørt billede.

Hvis et billede mangler en miniature, kan du oprette en ny miniature ved at dobbeltklikke på billedet for at åbne det i en oversigt med et enkelt billede.

Sådan genopretter du manglende miniaturer med biblioteksreparationsværktøjet

Hvis et stort antal af billedernes miniaturer mangler, kan du genoprette dem med reparationsværktøjet til Fotos-biblioteket:

1. Luk Fotos.
  2. Åbn Fotos, mens du holder tasterne Kommando og Alternativ nede.
  3. Klik på Reparer i den dialog, der vises.

Med denne handling oprettes miniaturer af alle masterbilleder, der er arkiveret i Fotos-biblioteket.

Bemærk! Hvis du bruger iCloud-fotobibliotek sammen med Fotos, overfører Fotos alle dine billeder igen.