Tips til søgning i Apple-support

Har du brug for hjælp til at finde svar på dine supportspørgsmål? Så kan du bruge disse tips til at spare tid og få bedre søgeresultater.

Søg med søgeord

Du kan søge på mange forskellige måder for at få de ønskede resultater. Du kan:

• Brug store eller små bogstaver til søgeord. Søgefeltet skelner ikke mellem store og små bogstaver.
  • Sæt anførselstegn rundt om særlige udtryk. Hvis du f.eks. søger efter "hvordan opgraderer man" med anførselstegn, vises kun de resultater, som indeholder de tre ord "hvordan opgraderer man" i denne rækkefølge.

• Søg med AND, OR og NOT. Hvis du f.eks. søger efter iPod AND batterier, vises alle de resultater, som både indeholder ordet "iPod" og ordet "batterier".

Filtrer din søgning

Du kan finjustere dine resultater yderligere ved at filtrere din søgning efter dokumenttype eller medtage Apples arkiverede materiale.

Sådan søges ud fra dokumenttype

1. Indtast dine søgeord.
  2. Tryk eller klik på  Filter.
  3. Vælg en dokumenttype.

Sådan søges ud fra arkiveret materiale

1. Indtast dine søgeord.
  2. Tryk eller klik på  Filter.
  3. Rul ned, og tryk eller klik på "Inkluder indhold, der ikke længere opdateres".