Brug af apps fra andre producenter til fjernelse af fotodubletter kan beskadige Fotos til macOS-biblioteket

Apple anbefaler, at du ikke bruger visse apps fra andre producenter, da de kan beskadige fotobiblioteket på Mac-computeren.

Andre producenters apps til Mac-computeren kan hævde at kunne rense, formindske, fjerne eller rydde op i dubletter fra Fotos, men i stedet kan de beskadige fotobiblioteket eller slette billeder og tilknyttede data.

Du kan undgå fejl i biblioteket ved at organisere og administrere fotos i Fotos.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.