Lyt til musik og meget mere i appen Musik

Lyt til al din yndlingsmusik, opdag ny musik, du vil elske, og lyt til dit musikbibliotek på tværs af alle dine enheder – det hele med appen Musik.

symbol for iOS-appen Apple Music

Du kan bruge appen Musik på din iPhone eller iPod touch med den nyeste version af iOS, iPad med den nyeste version af iPadOS, Mac med den nyeste version af macOS eller Apple TV med den nyeste version af tvOS. På din Android-enhed kan du downloade appen Apple Music.

Udforsk appen Musik

Sådan navigerer du i appen Musik:

• På din iPhone, iPad, iPod touch eller Android-enhed: Brug fanerne nederst på skærmen.
  • Brug indholdsoversigten på din Mac.
  • På Apple TV: Brug fanerne øverst på skærmen.

Bibliotek

Find al den musik, du har tilføjet fra Apple Music, og musik på dine andre enheder. Se musik, du har købt i iTunes Store, og sange, du har importeret fra cd'er eller andre tjenester. Du kan også finde musik, der er downloadet til din enhed, så du kan lytte til den offline.

Til dig

Hvis du abonnerer på Apple Music, kan du se musikanbefalinger og playlister baseret på din musiksmag. Du kan også se musik, du har afspillet for nylig, og se, hvad dine venner lytter til.

Gennemse

Hvis du abonnerer på Apple Music, kan du se ny musik, og hvilke sange og videoer der ligger øverst på hitlisterne. Du kan også se musikvideoer og finde playlister med musikvideoer. Og du kan tilføje og downloade indholdet til dit bibliotek.

Hvis du ikke abonnerer på Apple Music, kan du i stedet bruge appen iTunes Store til at købe og downloade musik.

Radio

Lyt til Beats 1 for at høre direkte globale udsendelser med de største navne inden for musikken som værter. Eller stil ind på lokale radiostationer fra hele verden. Læs mere om Radio i Apple Music.

Styr musik i Afspiller nu

Fra skærmen Afspiller nu kan du styre lydstyrke og afspilning af den musik, du lytter til. Afspiller nu er det sted, hvor du også kan slå blanding eller gentagelse af musik til, se sangtekster og finde og administrere din kø.

Sådan åbner du Afspiller nu:

• På din iPhone, iPad, iPod touch eller Android-enhed skal du afspille en sang og derefter trykke på sangen nederst på skærmen for at åbne Afspiller nu og styre afspilning.
  • På dit Apple TV er Afspiller nu øverst på skærmen.
  • På din Mac kan du bruge betjeningsmulighederne på navigationslinjen øverst i vinduet.

Flere måder at styre musikken på

Skift indstillinger

På din iPhone, iPad eller iPod touch: Gå til Indstillinger > Musik. Herfra kan du tilpasse disse indstillinger:

Du kan også oprette en Apple Music-profil, så venner kan følge med i, hvad du lytter til. Bare gå til Til dig, og tryk eller klik på . Har du allerede en Apple Music-profil? Tryk eller klik på dit navn, og vælg derefter Rediger eller Vis konto for at administrere din konto.

Læs mere

• Du kan oprette spillelister med sange. Hvis du abonnerer på Apple Music, kan du også dele dine spillelister med venner på Apple Music.
  • Du kan administrere dit Apple Music-abonnement på din iPhone, iPad, iPod touch, Mac, dit Apple TV eller din Android-enhed eller i iTunes til Windows på din pc.

Apple Music-funktionerne varierer, afhængigt af land eller område. Læs mere om, hvad der er tilgængeligt i dit land eller område.

Du må kun bruge Apple Music til personlige ikke-kommercielle formål. Læs alle vilkår og betingelser.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.