Lyt til musik og meget mere i appen Musik

Lyt til dit musikbibliotek, og opdag nye kunstnere i appen Musik på din iPhone, iPad, iPod touch, Android-telefon og dit Apple TV.

symbol for iOS-appen Apple Music

Du kan bruge appen Musik på din iPhone, iPad eller iPod touch med den nyeste version af iOS eller på dit Apple TV med den nyeste version af tvOS. På din Android-enhed kan du downloade appen Apple Music.

Udforsk appen Musik

På din iPhone, iPad og iPod touch: Naviger i appen Musik ved hjælp af fanerne nederst på skærmen.

På din Android-enhed: Tryk på menufanen i øverste venstre hjørne for at få vist navigationsmenuen i appen Apple Music.

På dit Apple TV: Skub ned på din Siri Remote eller Apple TV Remote for at få vist navigationsmenuen.

Bibliotek

På denne fane finder du al den musik, som du har føjet til dit bibliotek. Dette omfatter sange fra Apple Music, indhold, der er matchet fra dine andre enheder med iCloud-musikbibliotek, musik der er købt i iTunes Store, eller sange, som du har importeret fra cd'er eller downloadet fra andre tjenester.1

Hvis du har en Android-enhed, skal du tegne et abonnement på Apple Music for at kunne afspille købt eller matchet musik.

Hvis du har downloadet musik til din enhed, skal du trykke på Downloadet musik for kun at få vist dette indhold og for at afspille det uden brug af mobildata eller Wi-Fi.2

Til dig

Hvis du abonnerer på Apple Music, får du på denne fane vist musikanbefalinger og spillelister, der er skæddersyet til din smag. Du kan også afspille Friends Mix, New Music Mix, Favorites Mix og Chill Mix, der alle opdateres hver uge, og du kan se, hvad dine venner ellers lytter til.

Gennemse

Hvis du abonnerer på Apple Music, får du på denne fane vist ny musik, og hvilke sange og videoer der ligger øverst på hitlisten. Her kan du også se musikvideoer og finde spillelister med musikvideoer. Du kan tilføje og downloade indholdet til dit bibliotek.

Hvis du ikke abonnerer på Apple Music, kan du i stedet bruge appen iTunes Store til at købe og downloade musik.3

Radio

På denne fane kan du lytte til streamingradio fra Beats 1, NPR og andre livestationer4. Hvis du abonnerer på Apple Music, kan du også lytte til genrebaserede radiostationer eller lave din egen. Læs mere om Radio i Apple Music.

1. Du kan også synkronisere musik fra din iPhone, iPad og iPod touch med iTunes på en computer via USB.

2. Du kan ikke downloade indhold på Apple TV, men du kan streame dit indhold via Wi-Fi.

3. Appen iTunes Store er ikke tilgængelig på Android. Du kan ikke købe musik på Apple TV. Brug i stedet en anden Apple-enhed med det samme Apple-id.

4. Streamingradiostationer, som du kan lytte til uden et Apple Music-abonnement, kan varierer afhængigt af land eller område.

5. I appen Apple Music på Android-telefoner findes Søg i det øverste højre hjørne på alle faner.

6. Søgning efter sangtekster er kun tilgængelig i visse lande og områder. Læs om, hvad der er tilgængeligt i dit land eller område.

En GIF af appen Musik, der åbner skærmen Afspiller nu på en iPhone X.

Sådan lytter du til musik

Når du afspiller musik i appen Musik på din iOS-enhed eller Android-enhed, vises der en afspiller nederst på skærmen. Tryk på afspilleren for at åbne Afspiller nuog få adgang til hele betjeningspanelet.

På dit Apple TV: Find Afspiller nu i menuen øverst på skærmen. På din Mac eller pc: Brug iTunes til at afspille og opdage ny musik.

Betjeningspanel i appen

I Afspiller nu kan du justere lydstyrken, afspille og sætte et nummer på pause, gå frem i et nummer, springe et nummer over eller gå et nummer tilbage. På din iPhone, iPad og iPod touch kan du også trykke på knappen Afspilningsmodtager for at vælge den enhed, som lyden skal sendes til.

Skub op i Afspiller nu for at få vist flere muligheder, f.eks. bland og gentagsangtekster8 og en liste over det, der afspilles næste gang. Hvis du vil lukke Afspiller nu, skal du trykke på knappen Luk eller skubbe ned fra oven i afspilleren.

Flere måder at betjene musikken på

Betjening med fingrene – eller stemmen. Spørg Siri "Hvad kan jeg gøre?" for at få mere at vide om Siri-kommandoer til musik og lyd. Du kan også gøre følgende:

7. På iPad i funktionen Portræt er Afspiller nu nederst til højre. På Apple TV: Åbn appen Musik, og skub nedad på Siri Remote eller Apple TV Remote for at få vist Afspiller nu øverst på menulinjen.

8. Sangtekster er ikke tilgængelige til al musik.

Sådan ændrer du dine indstillinger

På iOS-enhed: Gå til Indstillinger > Musik. Her kan du tilpasse følgende indstillinger:

• iCloud-musikbibliotek: Hvis du abonnerer på Apple Music eller iTunes Match, skal du slå dette til for at få adgang til dit indhold på alle dine enheder. Læs mere om iCloud-musikbibliotek.
  • Mobildata: Slå muligheden for at streame musik i appen Musik til eller fra, mens din iPhone eller iPad har forbindelse til internettet via en mobilforbindelse og via mobildata.
  • Downloadet musik: Bestem, hvad der downloades til din enhed.

Du kan også administrere bestemte funktioner i Apple Music i appen Musik på din iOS-enhed eller Android-enhed. Gå til Til dig, tryk på knappen Min konto eller dit billede, tryk på dit navn, og tryk derefter på Rediger eller Vis konto. Herfra kan du oprette eller slette en Apple Music-profil, så dine venner kan følge med i, hvad du lytter til, og du kan også tilpasse de forslag, du får vist i Apple Music.

Læs mere

Apple Music-funktionerne kan variere afhængigt af land eller område. Læs mere om, hvad der er tilgængeligt i dit land eller område.

Du må kun bruge Apple Music til personlige ikke-kommercielle formål. Læs alle vilkår og betingelser.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.