Lyt til musik og meget mere i appen Apple Music

Appen Apple Music er det eneste sted, du behøver for at administrere og afspille dit musikbibliotek. Og hvis du abonnerer på Apple Music, kan du streame millioner af sange, opdage ny musik, der kan føjes til din samling, og du kan få adgang til dit musikbibliotek på alle dine øvrige enheder.

Udforsk appen Apple Music

Sådan navigerer du i appen Apple Music:

• På din iPhone, iPod touch eller Android-enhed: Brug fanerne nederst på skærmen.
  • På din iPad eller Mac: Brug indholdsoversigten.

Bibliotek

Bibliotek er stedet, hvor du kan finde al den musik, som du har importeret, købt i iTunes Store, tilføjet fra Apple Music og dine playlister. Og dit bibliotek er organiseret efter kategori, så du kan se din musik baseret på kunstnere, album eller sange.

Hvis du abonnerer på Apple Music, kan du også slå Synkroniser bibliotek til for at få adgang til dit musikbibliotek på tværs af alle dine enheder.

Lyt nu

Hvis du abonnerer på Apple Music, kan du finde din yndlingsmusik og opdage mere musik, som du vil elske, under Lyt nu. Der vises også en oversigt over dine mest populære valg, herunder dine favoritter, musikanbefalinger baseret på det, som du lytter til, og meget mere. Og mens du afspiller musik, lærer Apple Music, hvad du kan lide, og organiserer forslag til musik, som du måske kan lide, under Lyt nu.

Browse

Hvis du abonnerer på Apple Music, kan du finde nye udgivelser. Tjek musik, der ligger øverst på hitlisterne. Stil ind på Apple Music TV for at se en livestream af musikvideoer.* Gennemse playlister fra musikeksperter og meget, meget mere.

*Apple Music TV er i øjeblikket kun tilgængeligt i USA og kan bruges uden abonnement på Apple Music.

Radio

Stil ind på live radiostationer i Apple Music for at høre udsendelser med de største musiknavne som værter. Stream radiostationer fra hele verden. Og opret din egen station ud fra den musik, som du kan lide. Læs mere om at lytte til radioen i appen Apple Music.

Brug Søg til at finde musik, som du vil afspille. Skift hurtigt mellem søgning i dit eget bibliotek og i Apple Music-kataloget. Søg efter sangtekster, gennemse kategorier, og få forslag, mens du skriver, som hjælp til at finde det ønskede indhold.

Afspil og betjen musik

Tryk eller dobbeltklik på en sang for at afspille den. Hvis du vil styre afspilningen på din iPhone, iPad, iPod touch eller Android-enhed: Tryk på afspilleren nederst på skærmen. På din Mac: Brug betjeningsknapperne øverst på skærmen.

Bland og gentag musik

Du kan slå bland og gentag til eller fra ved hjælp af Siri eller ved at bruge betjeningsknapperne i appen Apple Music.

Opret en musikkø

Afspil en sang, og lad derefter Autoplay vælge lignende sange til næste afspilning. Eller sæt den musik i kø, der skal afspilles næste gang.

Se sangtekster

Find ordene til dine yndlingssange. Eller følg med, mens du lytter, med perfekt timede sangtekster.

Læs mere om, hvad du ellers kan gøre

Abonner på Apple Music

Stream millioner af sange, få musikanbefalinger og adgang til dit musikbibliotek på tværs af alle dine enheder.

Køb musik fra iTunes Store

Hvis du ikke abonnerer på Apple Music, eller hvis du vil købe en sang eller et album, kan du købe musik i iTunes Store.

Se, hvad vennerne lytter til

Opret en Apple Music-profil for at dele og opdage ny musik med venner.

Opret playlister

Læs om, hvordan du opretter playlister med musik fra Apple Music-kataloget eller din egen samling.

Tilgængeligheden af Apple Music kan variere, afhængigt af land eller område. Læs mere om, hvad der er tilgængeligt i dit land eller område.

Du må kun bruge Apple Music til personlige ikke-kommercielle formål. Læs alle vilkår og betingelser.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.