Lyt til musik og meget mere i appen Musik

Lyt til dit musikbibliotek, og opdag nye kunstnere i appen Musik på din iPhone, iPad, iPod touch, Android-telefon og dit Apple TV.

Du kan bruge appen Musik på din iPhone, iPad eller iPod touch med den nyeste version af iOS eller på dit Apple TV (4. generation eller en nyere version) med den nyeste version af tvOS. På din Android-telefon kan du downloade appen Apple Music.

Udforsk appen Musik

På iPhone, iPad og iPod touch: Naviger til appen Musik ved hjælp af fanerne nederst på skærmen.

På Android-telefon: Tryk på menusymbolet  øverst til venstre for at se navigationsmenuen i appen Apple Music.

På Apple TV: Skub nedad på din Siri Remote eller Apple TV Remote for at se navigationsmenuen.

Bibliotek

På denne fane kan du finde al den musik, du har tilføjet i dit bibliotek. Dette omfatter sange fra Apple Music, indhold, der er matchet fra dine andre enheder, med iCloud-musikbibliotek, musik, du har købt i iTunes Store, eller sange, du har importeret fra cd'er eller downloadet fra andre tjenester.1

Hvis du har downloadet musik til din enhed, skal du trykke på Overført musik for kun at se dette indhold og lytte uden brug af mobildata eller Wi-Fi.2

Til dig

Hvis du abonnerer på Apple Music, kan du se musikanbefalinger og spillelister, der er skræddersyet til din smag, på denne fane. Du kan også lytte til New Music Mix, Favorites Mix og Chill Mix, der alt sammen opdateres ugentligt, og se, hvad dine venner lytter til.

Gennemse

Hvis du abonnerer på Apple Music, kan du se ny musik, og hvilke sange og videoer der ligger øverst på hitlisterne, på denne fane. Her kan du også se musikvideoer og finde videospillelister. Du kan tilføje og downloade enhver del af dette indhold i dit bibliotek.

Hvis du ikke abonnerer på Apple Music, kan du i stedet bruge appen iTunes Store til at købe og downloade musik.3

Radio

Lyt til streamingradio fra Beats 1, NPR og andre livestationer4 i denne fane. Hvis du abonnerer på Apple Music, kan du også lytte til genrebaserede radiostationer eller lave din egen. Læs mere om Radio i Apple Music.

1 Du kan også synkronisere musik fra iTunes på en computer via USB på iPhone, iPad og iPod touch.

2 Du kan ikke downloade varer på Apple TV, men du kan streame dit indhold via Wi-Fi.

3 Appen iTunes Store er ikke tilgængelig på Android. Du kan ikke købe musik på Apple TV. Brug i stedet en anden Apple-enhed med det samme Apple-id.

4 Streamingradiostationer, som du kan lytte til uden et Apple Music-abonnement, kan variere afhængigt lande eller områder.

5 I appen Apple Music på Android-telefoner: Du kan finde Søg i øverste højre hjørne på alle faner.

Lyt til musik

Når du afspiller musik i appen Music på din iOS-enhed eller Android-telefon, vises der en afspiller nederst på skærmen. Tryk på afspilleren for at åbne Afspiller nuog få adgang til hele betjeningspanelet.

På Apple TV: Find Afspiller nu i menuen øverst på skærmen. På Mac eller pc: Brug iTunes til at lytte til og opdage ny musik.

Betjeningspanel i appen

I Afspiller nu kan du styre lydstyrken, afspille og sætte musikken på pause, spole fremad i en sang, springe en sang over eller gå en sang tilbage. På iPhone, iPad og iPod touch: Du kan også trykke  for at ændre, hvilken enhed din lyd afspilles på.

Skub opad i Afspiller nu for at se flere valgmuligheder, f.eks. blanding og gentagelsetekster7 og en liste over, hvad der afspilles som det næste. Hvis du vil lukke Afspiller nu, skal du trykke på  eller skubbe nedad øverst i afspilleren.

Flere måder at styre musikken på

Kontrol lige ved hånden — eller med stemmen. Spørg Siri "Hvad kan jeg gøre?" for at få mere at vide om Siri-kommandoer til musik og lyd. Du kan også gøre følgende:

6 På iPad i funktionen Portræt er Afspiller nu nederst til højre. På Apple TV: Åbn appen Musik, og skub nedad på Siri Remote eller Apple TV Remote for at se Afspiller nu øverst på menulinjen.

7 Der er ikke sangtekster til alle sange.

Skift dine indstillinger

På iOS-enhed: Gå til Indstillinger > Musik. Her kan du tilpasse disse indstillinger:

• iCloud-musikbibliotek: Hvis du abonnerer på Apple Music eller iTunes Match, skal du slå dette til for at få adgang til dit indhold på alle dine enheder. Læs mere om iCloud-musikbibliotek.
  • Mobildata: Slå muligheden for at streame musik i appen Musik til eller fra, mens din iPhone, iPad eller Android-telefon har forbindelse til internettet via en mobilforbindelse og via mobildata.
  • Overført musik: Styr, hvad der overføres til din enhed.

Du kan også styre bestemte funktioner i Apple Music i appen Musik på din iOS-enhed eller Android-telefon. Gå til Til dig > [dit billede] > Rediger eller Til dig > [dit billede] > Vis konto. Her kan du oprette eller slette en Apple Music-profil, så dine venner kan følge med i, hvad du lytter til, og tilpasse de forslag, du får vist i Apple Music.

Læs mere

Apple Music-funktionerne varierer afhængigt af land eller område. Læs mere om, hvad der er tilgængeligt i dit land eller område.

Du må kun bruge Apple Music til personlige ikke-kommercielle formål. Læs alle vilkår og betingelser.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.