Brug af Diktering på dit Apple Watch

Med Diktering kan du bruge stemmen til at besvare beskeder og e-mails. Du kan også bruge funktionen til andre ting, f.eks. søgning i Kort. Du kan muligvis også bruge Diktering sammen med apps fra andre producenter.

Denne artikel er blevet arkiveret og opdateres ikke længere af Apple.

Besvar en besked

1. Åbn en besked, rul ned til bunden, og tryk på mikrofonsymbolet.
  2. Indtal din besked. Du kan også udtale tegnsætning. Eksempel: "Har du nogen idéer spørgsmålstegn".
  3. Tryk på Send.

Hvis du vil sende beskeden som tekst i stedet for lyd, skal du skifte indstilling på din iPhone: Åbn appen Apple Watch, tryk på fanen Mit ur, og tryk derefter på Beskeder > Dikterede beskeder.

Besvar en e-mail

1. Åbn en e-mail, og tryk på Svar til sidst i beskeden. Du kan også trykke hårdt på skærmen og derefter trykke på Svar.
  2. Tryk på mikrofonsymbolet.
  3. Indtal din besked, og tryk på OK. Du kan også udtale tegnsætning. Eksempel: "Var filmen god spørgsmålstegn".
  4. Tjek beskeden, og tryk på Send.

Søg efter en lokalitet i Kort

1. Åbn Kort.
  2. Tryk på Søg, og tryk derefter på Diktering.
  3. Sig, hvad du søger efter, og tryk derefter på OK.

Slå Diktering til eller fra

På din iPhone: Gå til Indstillinger > Generelt > Tastatur. Slå derefter Diktering til eller fra.

Skift sprog

Du kan ændre sproget på alle de skærme, hvor du kan trykke på Diktering. Tryk på Svar eller Søg, tryk hårdt på skærmen, og tryk derefter på  . Vælg et sprog.

Når du bruger Diktering i en app på Apple Watch, er dikteringssproget det samme som tastatursproget i den samme app på din iPhone. Eksempel: Hvis du indtaler en besked på Apple Watch, er sproget det samme som tastatursproget på din iPhone for den pågældende samtale. Når du skifter tastatursproget på din iPhone for en besked eller en app, ændres dikteringssproget også på dit Apple Watch.