Noter i PDF-opgaver i iTunes U

I iTunes U 3.0 og nyere er det muligt at skrive noter i PDF-kursusmateriale, men på nogle ældre enheder skal eleverne muligvis skrive noterne i en selvstændig app.

I iTunes U 3.0 og nyere kan eleverne oprette noter i opgaver i PDF-format og derefter aflevere den ændrede PDF som hjemmeopgave.

Hvis en elev bruger en iPad (4. generation eller nyere) eller en iPad mini 2 eller nyere, kan PDF-dokumentet både redigeres med noter og afleveres i iTunes U. På ældre enheder skal eleven først sende PDF-dokumentet fra iTunes U til et PDF-redigeringsprogram. Eleven kan så bruge PDF-programmet til at oprette noter i PDF-dokumentet, sende dokumentet tilbage til iTunes U på enheden og derefter aflevere det.

Du kan læse mere om iTunes U på iTunes U-supportsiden.