Safari meddeler, at der ikke kan oprettes en sikker forbindelse til serveren, eller webstedet bruger svag kryptering

Af hensyn til din sikkerhed og anonymitet skal webstederne bruge stærk kryptering for at tilvejebringe en sikker webforbindelse.

Sikkerhedsforbedringerne i OS X Yosemite v10.10.4 og iOS 8.4 bidrager til en bedre beskyttelse mod farlige sikkerhedshuller. Hvis en webside ligger på en server, som ikke overholder de sikre kryptografiske standarder, sker følgende:

• Safari giver besked om, at websiden ikke åbnes, fordi den anvender sag kryptering.
  • Eller Safari meddeler, at websiden ikke kan åbnes, fordi Safari ikke kan oprette en sikker forbindelse til serveren.

Problemet løses ved, at webstedets administrator konfigurerer serveren til at være sikker.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.