Hvis dit Apple TV (2. eller 3. generation) stopper ved skærmen med dato og tid under opstarten

Hver gang du tænder Apple TV, opdateres systemets dato og tid. Hvis dit Apple TV ikke kan oprette forbindelse til internettet eller til den netværksport, der bruges til at opdatere dato og tid, kan enheden stoppe ved denne skærm.

Et Apple TV kan ikke oprette forbindelse til netværk, der kræver, at der logges ind flere steder – f.eks. at der logges på en webside. Disse netværk kaldes netværk med tilmelding og kan omfatte gratis netværk og betalingsnetværk, der tilhører virksomheder, skoler, kollegier, lejligheder, hoteller og butikker.

Hvis du prøver at indstille Apple TV via et netværk med tilmelding, kan du muligvis ikke komme længere end til skærmen med dato og tid. Hvis du ikke bruger et netværk med tilmelding og stadig ikke kan komme videre end skærmen med dato og tid, kan du prøve følgende trin.

Hjemme

Prøv at genstarte internetmodemmet og/eller routeren, hvis dit Apple TV er tilsluttet dit hjemmenetværk og ikke kommer videre end til skærmen med dato og tid.

Hvis du stadig ikke kan indstille dato og tid på dit Apple TV, skal du kontakte internetudbyderen eller routerproducenten for at sikre dig, at NTP-port 123 ikke er blokeret.

Du kan også prøve at slutte dit Apple TV til et andet netværk, hvis du har adgang til det, f.eks. hjemme hos en ven.

På arbejdet eller uddannelsesstedet

Hvis dit Apple TV er tilsluttet et netværk i en virksomhed eller på en uddannelsesinstitution, skal du sikre dig, at netværket, routeren, firewallen og/eller proxyserveren er konfigureret til at tillade kommunikation via NTP-port 123.

Du kan også bruge Configurator til at oprette en førstegangskonfiguration til dine Apple TV-enheder. Slut Apple TV til din Configurator-server via USB, og indstil så enheden ved hjælp af en beskrivelse.