Hvis Billedfremviser afslutter uventet under åbning af dokumenter

Den skrift, som Billedfremviser bruger til markering, er muligvis ikke installeret længere, eller dokumentet er beskadiget.

Hvis du bruger OS X Yosemite og fjerner eller deaktiverer den skrift, der bruges til markering, kan det ske, at Billedfremviser afsluttes under åbning af dokumenter. Hvis du har foretaget en sådan ændring af dit dokument, kan du bruge en af disse løsninger:

• Opgrader til OS X El Capitan eller nyere.
  • Geninstaller skriften. Derefter kan du åbne Billedfremviser og skifte markeringsskriften: Vælg Vis > Vis værktøjslinje til markering, klik på knappen Tekstformat knap, og vælg derefter en anden skrift i lokalmenuen. Det er nu sikkert at fjerne eller deaktivere den tidligere markeringsskrift.
  • Løs problemet med Terminal: Afslut Billedfremviser, og åbn Terminal, der ligger i mappen Hjælpeprogrammer i mappen Programmer. Indsæt følgende kommando i Terminal, og tryk derefter på Retur:
defaults delete ~/Library/Group\ Containers/com.apple.Preview/Library/Preferences/com.apple.Preview.plist com.apple.AnnotationKit.font

Hvis ingen af disse løsninger fungerer, eller du ikke bruger Yosemite, er dokumentet muligvis beskadiget. Hvis du har en Time Machine-sikkerhedskopi, kan du prøve at bruge Time Machine til at gendanne en tidligere version af arkivet.