Slå billed- og undertekster til på din iPod nano

På iPod nano kan du bruge billed- og undertekster til at læse dialogen i en video.

Hvis der er billed- og undertekster i den video, du ser, kan du finde dem i menuen Lyd og undertekster:

1. Tryk på skærmen for at få vist betjeningspanelet, mens du ser en video i appen Videoer.
  2. Tryk på taleboblen  for at åbne menuen Lyd og undertekster.
  3. Vælg den undertekstindstilling, du vil bruge.

Angiv præferencer for billed- og undertekster

Hvis du vil have billed- eller undertekster for døve og hørehæmmede på dine videoer som standard:

1. Tryk på Indstillinger > Generelt > Tilgængelighed > Undertekster og billedtekster.
  2. Slå Closed Captions til.

Yderligere oplysninger

Ikke alle videoer indeholder spor med billed- eller undertekster. Se dokumentationen til videoen for at finde ud af, om disse funktioner understøttes.

Nogle websteder og apps fra andre producenter indeholder tilpassede muligheder for undertekstindstillinger til videoer. Hvis der ikke vises undertekstindstillinger ved visning af en video fra et websted, skal du se i dokumentationen eller kontakte udbyderen af webstedet eller udvikleren af appen for at få yderligere oplysninger.

Du kan også slå billed- og undertekster til på andre enheder ved hjælp af følgende fremgangsmåde:

Læs, hvordan du finder indhold med billed- og undertekster i iTunes Store.