Manglende billeder fra Ansigter eller Projekter, når iCloud-fotobibliotek slås fra

Der mangler muligvis billeder fra albummet Ansigter eller Projekter, hvis du bruger funktionen Optimer Mac-lagring og derefter slår iCloud-fotobibliotek fra.

Når du bruger funktionen Optimer Mac-lagring i Fotos, arkiveres billeder med fuld opløsning i iCloud, og pladsbesparende kopier bevares på Mac-computeren. Hvis du slår iCloud-fotobibliotek fra, vises der to muligheder:

• Overfør en kopi af dit iCloud-fotobibliotek til Mac-computeren
  • Fjern billeder med lavere opløsning fra Mac-computeren

Hvis du vælger den anden mulighed (og den eneste kopi af et foto, der bruges i albummet Ansigter eller i et projekt, er et billede med lavere opløsning), mangler fotoet muligvis i Ansigter eller Projekter.

Inden du slår iCloud-fotobibliotek fra

Du kan undgå dette problem ved at overføre alle oprindelige fotos og videoer fra iCloud-fotobibliotek til Mac-computeren, inden du slår iCloud-fotobibliotek fra. Benyt følgende fremgangsmåde:

1. Åbn Fotos.
  2. Vælg Fotos > Indstillinger på menulinjen i Fotos.
  3. Vælg fanen iCloud i vinduet med indstillinger.
  4. Vælg Hent oprindelige fotos til denne Mac.

Bemærk: Hvis du overfører alle dine oprindelige fotos og videoer til Mac-computeren, kan det kræve en del plads på harddisken. Sørg for, at der er tilstrækkelig plads på disken til dit Fotos-bibliotek med alle de oprindelige fotos.

Hvis du ikke vil overføre alle de oprindelige fotos, kan du også overføre billeder enkeltvis fra iCloud-fotobibliotek ved at bruge denne fremgangsmåde:

1. Gå til fanen Fotos eller albummet Alle fotos, og find det billede, der skal bevares i albummet Ansigter eller i et projekt.
  2. Dobbeltklik på billedets miniature for at se billedet i et helt vindue.

Dermed overføres der en version af billedet i fuld opløsning til Mac-computeren, så det er tilgængeligt i mediebrowseren, albummet Ansigter og Projekter. Gentag fremgangsmåden for hvert billede, der skal forblive tilgængeligt, og slå derefter iCloud-fotobibliotek fra.

Når du har slået iCloud-fotobibliotek fra

Hvis du allerede har slået iCloud-fotobibliotek fra, kan du importere en kopi af de manglende billeder i fuld opløsning i Fotos og føje dem manuelt til Ansigter eller Projekter (ved at mærke ansigterne med navne).