Tilpasning af dine forslag i Apple Music

Få bedre anbefalinger fra vores musikeksperter på fanen Til dig ud fra den musik, som du afspiller, og de valg, som du træffer.

Du finder forslag fra vores eksperter, der kender til og elsker musik, på fanen Til dig i Apple Music i appen Musik på din iPhone, iPad eller iPod touch, i iTunes på din Mac eller pc eller i appen Apple Music på din Android-telefon. Vores anbefalinger er baseret på følgende:

• Den musik, som du afspiller fra Apple Music-kataloget.
  • Det, som du fortæller os, at du synes om eller ikke synes om.
  • Den genre eller de kunstnere, som du valgte, da du oprettede abonnement på Apple Music.

Fortæl os, hvad du synes om eller ikke synes om

Når du afspiller sange eller album, kan du fortælle os, hvad du synes om eller ikke synes om. Vi bruger oplysningerne til at gøre vores forslag bedre.

• På din iPhone, iPad eller iPod touch: Mens du afspiller en sang, skal du trykke på afspilleren nederst på skærmen for at åbne skærmen Afspiller nu. Tryk på , og vælg derefter Synes om-symbolet Synes om eller Synes ikke om-symbolet Synes ikke om.
  • På din Mac eller pc: Hold markøren over sangnavnet øverst i iTunes, klik på symbolet Flere indstillinger i iTunes, og vælg Synes om eller Synes ikke om.
  • På din Android-telefon: Mens du afspiller en sang, skal du trykke på afspilleren nederst på skærmen for at åbne skærmen Afspiller nu. Tryk på , og vælg derefter Synes om-symbolet Synes om eller Synes ikke om-symbolet Synes ikke om.

Du kan ændre dit valg, hvis du skifter mening. På din iOS-enhed eller Android-telefon: Tryk blot på Synes om-symbolet Synes om eller Synes ikke om-symbolet Synes ikke om igen for at nulstille dit valg. På din Mac eller pc: Vælg Synes om eller Synes ikke om for at nulstille dit valg.

Opdater dine valg

Første gang du åbner Apple Music på din iOS-enhed eller computer eller din Android-telefon, skal du vælge dine foretrukne genrer og kunstnere. Du kan altid ændre dine første valg.

På din iPhone, iPad eller iPod touch

1. Åbn appen Musik, og tryk på Til dig.
  2. Gå til det øverste højre hjørne, og tryk på symbolet for Apple Music-profil eller dit billede.
  3. Rul til bunden af siden, og tryk på Vis konto, og tryk derefter på Vælg kunstnere.
  4. Tryk på Nulstil, hvis du helt vil nulstille dine valg. Hvis du vil ændre eller lave tilføjelser til de valg, som du traf tidligere, skal du følge vejledningen for Synes om og fjerne genrer og kunstnere ud fra, hvor vigtige de er for dig. Du kan også søge på bestemte kunstnere og genrer.
  5. Tryk på OK, når du er færdig med at foretage ændringer.

På din Mac eller pc

1. Åbn iTunes.
  2. Hvis du ikke allerede er logget ind, skal du logge ind med dit Apple-id.
  3. Gå til menulinjen øverst på skærmen eller øverst i iTunes-vinduet, og vælg Konto > Vælg kunstnere.
  4. Klik på Nulstil, hvis du helt vil nulstille dine valg. Hvis du vil ændre eller lave tilføjelser til de valg, som du traf tidligere, skal du følge vejledningen for Synes om og fjerne genrer og kunstnere ud fra, hvor vigtige de er for dig. Du kan også søge på bestemte kunstnere og genrer.
  5. Klik på OK, når du er færdig med at foretage ændringer.

På din Android-telefon

1. Åbn appen Apple Music, og tryk på menusymbolet  i øverste venstre hjørne.
  2. Tryk på dit billede eller Apple-id øverst i menuen. Du bliver muligvis bedt om at indtaste din adgangskode.
  3. Rul til bunden af siden, og tryk på Vis konto, og tryk derefter på Vælg kunstnere.
  4. Tryk på Nulstil, hvis du helt vil nulstille dine valg. Hvis du vil ændre eller lave tilføjelser til de valg, som du traf tidligere, skal du følge vejledningen for Synes om og fjerne genrer og kunstnere ud fra, hvor vigtige de er for dig. Du kan også søge på bestemte kunstnere og genrer.
  5. Tryk på OK, når du er færdig med at foretage ændringer.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.