Tilpasning af Apple Music

Den musik, som du lytter til, og de sange, som du synes om og ikke synes om, hjælper os med at give dig bedre forslag og mere personlige mix.

Du finder dine personlige musikanbefalinger og mix på fanen Til dig i Apple Music – alt sammen kun lavet til dig. Anbefalingerne og sangene i mixene påvirkes af:

• Den musik, som du afspiller fra Apple Music-kataloget.
  • Det, som du synes om eller ikke synes om.
  • Den genre eller de kunstnere, som du valgte, da du oprettede abonnement på Apple Music.

En iPhone X, der viser menuen Flere indstillinger for sangen

Fortæl os, hvad du synes om eller ikke synes om

Når du lytter til Apple Music, kan du markere med synes om eller synes ikke om for at gøre dine anbefalinger mere specifikke:

• På din iPhone, iPad eller iPod touch: Mens du afspiller en sang, skal du trykke på afspilleren nederst på skærmen for at åbne skærmen Afspiller nu. Tryk på symbolet for Flere indstillinger, og vælg derefter  Synes om eller  Synes ikke om.
  • På din Mac eller pc: Hold markøren over navnet på sangen øverst i iTunes, klik på symbolet Flere indstillinger, og vælg derefter Synes om eller Synes ikke om.
  • På din Android-enhed: Mens du afspiller en sang, skal du trykke på afspilleren nederst på skærmen for at åbne skærmen Afspiller nu. Tryk på symbolet for Flere indstillinger, og vælg derefter  Synes om eller  Synes ikke om.

Du kan ændre dit valg, hvis du skifter mening. På din iOS- eller Android-enhed: Tryk igen på  Synes om eller  Synes ikke om for at fjerne markeringen. På din Mac eller pc: Vælg Synes om eller Synes ikke om for at fjerne markeringen.

Du kan også sige "Hej Siri" og fortælle Siri, om du synes om sangen eller ikke synes om den.

Afspil mix

På fanen Til dig vises op til fire forskellige mix, der opdateres hver uge: Chill Mix, Favorites Mix, Friends Mix og New Music Mix. Der vises ingen mix, før du har brugt Apple Music et stykke tid, da dette giver os mere tid til at forstå din musiksmag. Hvis du vil have adgang til Friends Mix, skal du indstille deling og have venner i Apple Music.

Hvis du tilføjer og downloader mix til dit bibliotek, downloades de opdaterede sange automatisk til din enhed hver uge.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.