Hvis Mac-indstillingsassistenten siger, at din brugerkonto allerede findes

Opret en anden brugerkonto, som du kan slette, når indstillingen er fuldført.

Når du indstiller en ny Mac-computer, vises en indstillingsassistent, der beder om indstillingsoplysninger, herunder navn og adgangskode til din OS X-brugerkonto. Hvis du indtaster oplysningerne uden at fuldføre de øvrige indstillingstrin, opretter indstillingsassistenten din OS X-brugerkonto, men næste gang du starter din Mac-computer, vises indstillingsassistenten igen. Hvis du indtaster de samme kontooplysninger igen, bliver du advaret om, at kontoen allerede findes. Sådan løses problemet:

1. Indtast et andet kontonavn i indstillingsassistenten, og fuldfør derefter de øvrige indstillingstrin.
  2. Når indstillingsassistenten er færdig med at indstille din Mac-computer, skal du gå til Apple-menuen og vælge Log ud og derefter logge på din oprindelige konto i stedet for at logge på den netop oprettede konto.
  3. Vælg Apple-menuen > Systemindstillinger, klik på Brugere & grupper, og slet derefter den anden konto.