Tilføj fotos og videoer til dit iMovie-projekt

Tilføj fotos og videoer fra appen Fotos til dit iMovie-projekt på Mac, iPhone, iPad eller iPod touch.

Tilføj fotos og videoer på en Mac

Hvis du vil tilføje fotos og videoer fra Fotos til iMovie-projekter på din Mac, skal du bruge listen over biblioteker i iMovie eller trække dem til iMovie fra appen Fotos.

Listen over biblioteker i indholdsoversigten i iMovie

Du kan tilgå dit fotobibliotek i appen Fotos fra iMovie:

1. Vælg Fotos i indholdsoversigten til venstre i iMovie-vinduet.
  2. Klik på lokalmenuen øverst i browseren for at vælge kategori – Mine album, Album, År, Samlinger, Øjeblikke eller Steder.
  3. Når du har fundet det foto eller den video, som du gerne vil bruge, skal du trække emnet til tidslinjen i dit projekt. Hvis du tilføjer et foto, vises det i 3 til 6 sekunder i projektet, afhængigt af længden på overgangen før og efter fotoet. Du kan tilpasse fotoet på tidslinjen, så det vises i kortere eller længere tid i din video.
  4. Hvis du vil erstatte et eksisterende klip, skal du trække fotoet eller videoen over på det klip, som du vil erstatte, og derefter vælge en af erstatningsmulighederne.

Hvis Fotos ikke er på listen over biblioteker, er dit Fotos-bibliotek muligvis ikke angivet som systemets fotobibliotek. Du kan altid trække fotos og film til dit iMovie-projekt.

Træk fotos og videoer til iMovie

Du kan trække fotos direkte fra appen Fotos til iMovie. Sådan trækker du videoer fra appen Fotos til iMovie.

1. Træk den ønskede video fra Fotos til skrivebordet.
  2. Træk videoen fra skrivebordet til tidslinjen i dit projekt.

Hvis du trækker en video direkte fra appen Fotos til tidslinjen i iMovie, vises den som stillbillede i 3 til 6 sekunder i projektet.

Tilføj fotos og videoer på iPhone, iPad eller iPod touch

1. Opret et iMovie-projekt.
  2. Mens dit projekt er åbent, skal du rulle på tidslinjen, således at spillehovedet (den hvide, lodrette linje) vises, hvor du ønsker at tilføje billedet eller videoklippet.
  3. Tryk på knappen Tilføj medie , og tryk derefter det sted, hvor fotoet eller videoen er arkiveret. Eksempel: Hvis fotoet eller videoen er i fotobiblioteket i appen Fotos, skal du trykke på Øjeblikke, Video, Fotos eller Album.
  4. Tryk på det foto eller den video, som du vil tilføje.
  5. Hvis du tilføjer et videoklip, kan du se en eksempelvisning af klippet, redigere klippet og meget mere, før du tilføjer det til tidslinjen på projektet. Når du er klar til at tilføje videoklippet, skal du trykke på knappen Tilføj til projekt.
  6. Hvis du tilføjer et foto, vises det i 3 til 6 sekunder på tidslinjen i projektet, afhængigt af længden af overgangen før og efter fotoet. Du kan tilpasse fotoet på tidslinjen, så det vises i kortere eller længere tid i din video.