Billeder fra Fotos i et iMovie-projekt

Du kan bruge billeder fra Fotos i iMovie-projekter. Her kan du se, hvordan billeder fra Fotos bruges i iMovie.

Fotos og iMovie understøtter ikke direkte træk og anbring mellem de to programmer, men der findes to metoder til at få billeder fra Fotos med i iMovie-projekter.

Biblioteksbrowseren i indholdsoversigten i iMovie

Du kan få adgang til Fotosbiblioteket fra iMovie:

1. Vælg Fotobibliotek i indholdsoversigten til venstre i iMovie-vinduet.
  2. Klik på popup-menuen øverst i fotobrowseren for at vælge kategori – Mine album, Album, År, Samlinger, Øjeblikke eller Steder.
  3. Træk det ønskede foto til Tidslinje, når du har fundet det.

Træk og anbring fra skrivebordet

Du kan trække fotos fra skrivebordet over i iMovie:

1. Træk det ønskede foto fra Fotos til skrivebordet.
  2. Træk fotoet fra skrivebordet til tidslinjen i iMovie-projektet.