Føj billeder og videoer til dit iMovie-projekt

Føj billeder og videoer fra appen Fotos til dit iMovie-projekt på Mac, iPhone, iPad eller iPod touch.

Sådan tilføjes billeder og videoer på en Mac

Hvis du vil føje billeder og videoer fra Fotos til iMovie-projekter på din Mac, skal du bruge listen Biblioteker i iMovie eller trække dem til iMovie fra programmet Fotos.

Sådan bruges listen Biblioteker i indholdsoversigten i iMovie

Du kan få adgang til dit billedbibliotek i programmet Fotos via iMovie:

1. Gå til vinduet iMovie, og vælg Fotos i indholdsoversigten til venstre.
  2. Klik på lokalmenuen øverst i browseren for at vælge kategori – Mine album, Album, År, Samlinger, Øjeblikke eller Steder.
  3. Når du finder det ønskede billede eller den ønskede video, skal du trække indholdet til projektets tidslinje. Hvis du tilføjer et billede, vises det i 3 til 6 sekunder i projektet, afhængigt af længden på overgangen før og efter billedet. Du kan tilpasse billedet på tidslinjen, så det vises i kortere eller længere tid i din video.
  4. Hvis du vil erstatte et eksisterende klip, skal du trække billedet eller videoen til det klip, der skal erstattes, og derefter vælge en af erstatningsmulighederne.

Hvis Fotos ikke findes på listen Biblioteker, er dit Fotos-bibliotek muligvis ikke angivet som systemets fotobibliotek. Du kan altid trække billeder og film til dit iMovie-projekt.

Træk billeder og videoer til et iMovie-projekt

Du kan trække billeder fra programmet Fotos direkte til iMovie-projektets tidslinje.

Hvis du vil trække en video fra programmet Fotos til et iMovie-projekt, skal du trække den ønskede video fra Fotos til dit skrivebord og derefter trække videoen fra skrivebordet og til iMovie-projektets tidslinje.

Hvis du trækker en video direkte fra programmet Fotos til tidslinjen i iMovie, vises den som et stillbillede i 3 til 6 sekunder i projektet.

Tilføj billeder og videoer på iPhone, iPad eller iPod touch

1. Gå til iMovie, opret et filmprojekt eller opret et forfilmprojekt.
  2. Hold projektet åbent, og rul på tidslinjen, indtil afspilningsmærket (den lodrette, hvide streg) vises på det sted, hvor billedet eller videoklippet skal tilføjes.
  3. Tryk på knappen Tilføj medie , og tryk derefter på det sted, hvor billedet eller videoen er arkiveret. Eksempel: Hvis billedet eller videoen er i billedbiblioteket i appen Fotos, skal du trykke på Øjeblikke, Video, Fotos eller Album.
  4. Tryk på det billede eller den video, som du vil tilføje.
  5. Hvis du tilføjer et videoklip, kan du få vist en eksempelvisning af klippet, redigere klippet og meget mere, før du føjer det til projektets tidslinje. Når du er klar til at tilføje videoklippet, skal du trykke på knappen Tilføj til projekt.
  6. Hvis du tilføjer et billede, vises det i 3 til 6 sekunder på tidslinjen i projektet, afhængigt af længden af overgangen før og efter billedet. Du kan tilpasse billedet på tidslinjen, så det vises i kortere eller længere tid i din video.