Føj billeder og videoer fra appen Fotos til dit iMovie-projekt

Føj billeder og videoer fra dit fotobibliotek til dit iMovie-projekt på Mac, iPhone, iPad eller iPod touch.

Tilføj billeder og videoer på en iPhone eller iPad

Når du opretter et nyt iMovie-projekt, bliver du spurgt, om du vil tilføje indhold fra fotobiblioteket til appen Fotos. Du kan også tilføje indhold fra fotobiblioteket, efter at du har oprettet dit projekt:

1. Hold iMovie-projektet åbent, og rul på tidslinjen, indtil afspilningsmærket (den lodrette, hvide streg) vises på det sted, hvor billedet eller videoklippet skal tilføjes.
  2. Tryk på knappen Tilføj medie , og tryk derefter på det sted, hvor billedet eller videoen er arkiveret. Eksempel: Hvis billedet eller videoen er i billedbiblioteket i appen Fotos, skal du trykke på Øjeblikke, Video, Fotos eller Album.
    iMovie-projekt med mediebrowseren åben på en iPad
  3. Tryk på det billede eller den video, du vil tilføje, og tryk derefter på knappen Føj til projekt .
  4. Hvis du tilføjer et billede, vises det i 3 til 6 sekunder på tidslinjen i projektet, afhængigt af længden af overgangen før og efter billedet. Du kan tilpasse billedet på tidslinjen, så det vises i kortere eller længere tid i din video.

Tilføj billeder og videoer på en Mac

Hvis du vil tilføje billeder og videoer fra fotobiblioteket til appen Fotos i dit iMovie-projekt, skal du bruge browseren i iMovie.

Brug browseren i iMovie

Du kan lede efter og tilføje indhold fra fotobiblioteket til appen Fotos i iMovie:

1. Gå til vinduet iMovie, og vælg Fotos i indholdsoversigten til venstre.
    iMovie-projekt med browseren Mine medier åben på en Mac
  2. Klik på lokalmenuen øverst i browseren for at vælge kategori – Mine album, Album, År, Samlinger, Øjeblikke eller Steder.
  3. Når du finder det ønskede billede eller den ønskede video, skal du trække indholdet til projektets tidslinje. Hvis du tilføjer et billede, vises det i 3 til 6 sekunder i projektet, afhængigt af længden på overgangen før og efter billedet. Du kan tilpasse billedet på tidslinjen, så det vises i kortere eller længere tid i din video.
  4. Hvis du vil erstatte et eksisterende klip, skal du trække billedet eller videoen til det klip, der skal erstattes, og derefter vælge en af erstatningsmulighederne.

Hvis Fotos ikke findes på listen Biblioteker, er dit Fotos-bibliotek muligvis ikke angivet som systemets fotobibliotek. Du kan også trække billeder og videoer fra Finder eller appen Fotos til dit iMovie-projekt.

Træk billeder og videoer til et iMovie-projekt på Mac

Træk fra Finder: Træk videoer eller billeder direkte til tidslinjen i dit iMovie-projekt.

Træk fra appen Fotos:

• Fotos: Træk direkte til tidslinjen i dit iMovie-projekt.
  • Videoer: Træk fra appen Fotos til dit skrivebord, og træk derefter videoen fra skrivebordet til tidslinjen i dit iMovie-projekt.

Hvis du trækker en video direkte fra appen Fotos til tidslinjen i iMovie, vises den som et stillbillede i projektet.