Det er ikke alle fotos i Fotos-biblioteket, som vises i mediebrowseren

Programmer som Pages og iMovie henter billeder fra Fotos-biblioteket via mediebrowseren, men nogle gange vises alle tilgængelige fotos ikke i mediebrowseren.

Det sker, hvis du bruger iCloud-fotobiblioteket med funktionen Optimer Mac-lagring slået til.

Mediebrowseren viser kun arkiverede fotos på Mac-computeren, som er det oprindelige billede eller et eksempel i fuld størrelse. Du kan gøre et billede midlertidigt tilgængeligt i mediebrowseren ved at dobbeltklikke på det. Dermed overføres det oprindelige foto til Mac-computeren, hvor det er tilgængeligt i mediebrowseren, indtil det optimeres igen af Fotos for at spare plads på harddisken.

Hvis du vil gøre billeder i Fotos permanent tilgængelige i mediebrowseren, skal du benytte denne fremgangsmåde:

1. Vælg Arkiv > Nyt album... på Fotos-menulinjen. Giv det nye album et navn.
  2. Klik på de billeder, der skal gøres tilgængelige i mediebrowseren.
  3. Klik på knappen Tilføj.
  4. Klik på fanen Album øverst i Fotos, og find det album, du har oprettet.
  5. Ctrl-klik (eller højreklik) på albummet, og vælg Hent oprindelige fotos til denne Mac.

Dermed overføres de valgte billeder til Mac-computeren i fuld opløsning, og de er nu permanent tilgængelige i mediebrowseren.

Bemærk: Du kan gøre alle fotos i Fotos-biblioteket permanent tilgængelige i mediebrowseren ved at slå "Hent oprindelige fotos til denne Mac" til i Fotos-indstillingerne, men du mister fordelene ved den pladsbesparende funktion Optimer Mac-lagring.