Det er ikke alt i Fotos-biblioteket, som vises i mediebrowseren

Programmer som Pages og iMovie henter billeder fra Fotos-biblioteket via mediebrowseren, men nogle gange vises alle tilgængelige fotos ikke i mediebrowseren.

Det sker, hvis du bruger iCloud-fotos med funktionen Optimer Mac-lagring slået til.

Mediebrowseren viser kun arkiverede fotos på din Mac, som er det oprindelige billede eller et eksempel i fuld størrelse. Du kan gøre et foto midlertidigt tilgængeligt i mediebrowseren ved at dobbeltklikke på det. Dermed overføres det oprindelige foto til din Mac, hvor det er tilgængeligt i mediebrowseren, indtil det optimeres igen af Fotos for at spare plads på harddisken.

Hvis du vil gøre billeder i Fotos permanent tilgængelige i mediebrowseren, skal du benytte denne fremgangsmåde:

1. Vælg Arkiv > Nyt album på Fotos-menulinjen. Giv det nye album et navn.
  2. Ctrl-klik (eller højreklik) på de billeder, der skal gøres tilgængelige i mediebrowseren. Vælg "Tilføj til [nyt album]". Eller træk billederne hen til det nye album.
  3. Find det nye album, som du har oprettet.
  4. Ctrl-klik (eller højreklik) på albummet, og vælg Hent oprindelige fotos til denne Mac.

Dermed overføres de valgte billeder til din Mac i fuld opløsning, og de er nu permanent tilgængelige i mediebrowseren.

Hvis du vil gøre alle billederne i dit Fotos-bibliotek permanent tilgængelige for mediebrowseren, kan du vælge Hent originaler til denne Mac i fanen iCloud i Foto-indstillinger. Når du gør det, mister du de pladsbesparende fordele ved indstillingen Optimer Mac-lagring.