Hvis du ikke kan bestille trykte produkter eller projekter fra Apple i iPhoto

Læs mere om, hvordan du løser problemer, der kan opstå under bestilling af trykte produkter fra Apple i iPhoto.

Start med at tjekke internetforbindelsen, og kontroller, at du bruger den nyeste version af iPhoto. Kontroller også, at du har opdateret faktureringsoplysningerne for dit Apple-id. Vælg derefter det problem nedenfor, der bedst beskriver situationen:

Hvis du ikke kan starte en bestilling

1. Kontroller internetforbindelsen. Hvis du ikke kan oprette forbindelse til internettet, skal du kontakte udbyderen for at få hjælp.
  2. Kontroller, hvilken version af iPhoto du bruger. Apple understøtter kun bestilling af trykte produkter fra iPhoto 9.6.1 og Fotos til macOS.
  3. Du skal logge ind med dit Apple-id. Hvis du ikke har et Apple-id, kan du oprette et.

Hvis du får vist en advarsel om en bog, som du har oprettet

Når du har startet en bestilling af en bog, får du muligvis vist beskeden "Bogen indeholder tilsyneladende en eller flere sider med rammer uden fotografier. Du skal enten ændre layoutet af disse sider eller anbringe fotografier i rammerne, før du kan fortsætte med denne bog".

Denne besked vises, hvis du vælger en billedbaggrund til en side, inden du føjer et billede til baggrunden. Problemet løses ved at føje et billede til baggrunden eller ændre sidens layout til en almindelig hvid eller farvet baggrund.

Hvis du får vist en advarsel om din konto

Når du prøver at gennemføre en ordre, får du muligvis vist en besked om, at "Dine kontooplysninger er blevet ændret. Gennemgå og godkend dine faktureringsoplysninger".

Problemet løses ved at opdatere dine faktureringsoplysninger i Apple Online Store:

1. Gå til Kontoindstillinger i venstre side af skærmen, og klik på "Rediger dine oplysninger for standardlevering eller fakturering".
  2. Log ind med det Apple-id, der skal bruges til køb i iPhoto.
  3. Klik på Rediger til højre for Betalingsoplysninger.
  4. Indtast alle oplysninger igen, præcist som de står på dit kontokort. Hvis du er kunde i USA, skal du indtaste et postnummer på fem cifre. iPhoto understøtter ikke postnummerformatet +4.

Hvis der stadig er problemer efter opdatering af faktureringsoplysningerne, skal du prøve at slette cookies i Safari. Bemærk, at en sletning af cookies i Safari også kan slette dem fra andre programmer.

Hvis du får vist en besked om, at "Der skete en uventet fejl"

Når du prøver at gennemføre en ordre, får du muligvis vist en besked om, at "Der skete en uventet fejl. Prøv igen senere".

Problemet løses ved at opdatere dine oplysninger i Apple Online Store:

1. Gå til din Apple Store-konto.
  2. Gå til Kontoindstillinger, og klik på "Opdater mailadresse og adgangskode for dit Apple-id".
  3. Log ind med dit Apple-id og din adgangskode, hvis du bliver bedt om det.
  4. Klik på Rediger ud for Betalingsoplysninger.
  5. Indtast alle oplysninger igen, præcist som de står på dit betalingskort, og klik på Gem.

Hvis du ikke kan overføre arkiver

Hvis du ikke modtager et ordrenummer, efter at du har overført dine arkiver til Apples servere, er arkiverne muligvis ikke blevet overført korrekt.

• Kontroller, at du bruger iPhoto 9.6.1.
  • Hvis du har slået firewall- eller netværkssikkerhedssoftware til, skal du give iPhoto adgang til port 80 og 443 eller slå softwaren fra midlertidigt.
  • Slå tredjeparts antivirus- og systemoprydningsprogrammer fra midlertidigt, f.eks. MacKeeper. Disse programmer kan forstyrre gennemførslen af ordrer i iPhoto.
  • Kontroller, at du har tilstrækkelig med båndbredde til at gennemføre ordren. Du skal have en internetforbindelse på omkring 1,5 Mbit/s (megabit i sekundet), så bestillingsprocessen ikke afbrydes af timeout.

Hvis du har problemer med dit Apple-id

Kontroller, om alle oplysningerne om dit Apple-id er korrekte:

1. Gå til https://appleid.apple.com.
  2. Klik på "Administrer dit Apple-id", og log ind med Apple-id og adgangskode.
  3. Klik på hver indstilling til venstre, og kontroller, om alle oplysningerne er korrekte. Hvis der er tomme adresser under Adresser, skal du slette dem. Slet alle telefonnumrene under Telefonnumre, og arkiver ændringerne. Når du har gennemført en ordre, kopieres telefonnummeret fra iPhoto til Mit Apple-id.

Gør følgende, når du har opdateret dine oplysninger:

1. Åbn iPhoto, og vælg et billede. Gå til menuen Del, og vælg Bestil aftryk.
  2. Klik på Kontooplysninger, og log ind med dit Apple-id og din adgangskode.
  3. Gå til menuen, og klik på Rediger levering, og vælg Tilføj ny adresse.
  4. Tilføj den adresse, der skal bruges. Opret et nyt mærke, f.eks. Hjemme. Tryk på "Vælg som standardadresse", og klik på OK.
  5. Hvis der vises en anden adresse, skal du markere den og klikke på Slet denne adresse. Der må kun være standardhjemmeadressen tilbage.

Læs mere

Få flere oplysninger om trykte produkter fra Apple – bl.a. leveringspriser og annullering af en ordre.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.