Sådan får du adgang til Apple-serviceeksamener hos Pearson VUE

Eksamener til Apple-servicecertificeringer er tilgængelige på Pearson VUE-webstedet.

Udfør disse trin for at få adgang til eksamenerne til Apple-servicecertificeringer:

1. Opret et Tech ID, hvis du ikke allerede har et.
  2. Gå til Pearson VUE på www.pearsonvue.com/apple.
  3. I afsnittet med AppleCare på siden skal du klikke på knappen "Purchase an exam".
  4. Log ind med din Pearson VUE-konto.
    Hvis du ikke har en Pearson VUE-konto, skal du klikke på henvisningen for at oprette en webkonto og derefter følge vejledningen på skærmen. Angiv en gyldig e-mailadresse, da du vil modtage et svar via e-mail i løbet af én arbejdsdag med en vejledning i, hvordan du indstiller en konto. Hvis du ikke modtager et svar, kan du kontakte Pearson VUE.
  5. Hvis du har en privat adgangskode, skal du klikke på plustegnet (+) ud for spørgsmålet "Do you have a private access code?" Ellers skal du klikke på knappen View Exams.
  6. Klik på den eksamen, som du vil tage, og følg derefter vejledningen på skærmen for at vælge et sprog og købe eksamenen.
  7. Dine købte eksamener vises i afsnittet Purchased Exams på startsiden for Pearson VUE. Herfra har du adgang til dine eksamener. Når du har gennemført en eksamen, kan du når som helst udskrive resultaterne eller åbne dem ved at logge på med din Pearson VUE-konto.

Når du har købt en eksamen, har du 48 timer til at gennemføre den. Hvis du ikke gennemfører eksamenen inden for dette tidsrum, er den ikke længere tilgængelig, og du skal købe den igen.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.