Sådan får du adgang til Apple-serviceeksaminer hos Pearson VUE

Eksaminer til Apple-servicecertificeringer er tilgængelige på Pearson VUE-webstedet.

Følg disse trin for at få adgang til eksaminerne til Apple-servicecertificeringer:

1. Opret et Tech-id, hvis du ikke allerede har et.
  2. Gå til Pearson VUE på www.pearsonvue.com/apple.
  3. Klik på knappen "Purchase an exam" (Køb en eksamen) i afsnittet AppleCare på siden.
  4. Log ind med din Pearson VUE-konto.
    Hvis du ikke har en Pearson VUE-konto, skal du klikke på linket for at oprette en webkonto og derefter følge instruktionerne på skærmen. Du skal angive en gyldig e-mailadresse, da du inden for en enkelt arbejdsdag modtager et svar via e-mail med instruktioner i at gennemføre kontooprettelsen. Hvis du ikke modtager et svar, skal du kontakte Pearson VUE.
  5. Servicepartnere med en aktuel serviceaftale med Apple er berettigede til at modtage gratis, private adgangskoder til deres medarbejdere. Kontakt Channel-servicesupport via Global Service Exchange (GSX) for at få private adgangskoder, inden du fortsætter.
  6. Hvis du har en privat adgangskode, skal du klikke på plustegnet (+) ud for spørgsmålet "Do you have a private access code?" (Har du en privat adgangskode)? Ellers skal du klikke på knappen "View Exams" (Vis eksamener).
  7. Klik på den eksamen, du gerne vil tage, og følg instruktionerne på skærmen for at vælge et sprog og købe en eksamen.
  8. De eksaminer, du køber, bliver vist i afsnittet "Purchased Exams" (Købte eksamener) på hjemmesiden for Pearson VUE. Herfra kan du få adgang til dine eksamener. Når du gennemfører en eksamen, kan du udskrive resultatet eller få adgang til dem til enhver tid ved at logge ind på din Pearson VUE-konto.

Når du har købt en eksamen, har du 48 timer til at gennemføre den. Hvis du ikke gennemfører eksamenen inden da, er den ikke længere tilgængelig, med mindre du køber den igen.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.