Fejl 0x80090318 vises, når du prøver at åbne iTunes Store

Software, der overvåger internettrafik på en Windows-pc, kan skabe konflikt med Apple-software, herunder iTunes og iCloud for Windows.

Hvis du har software på computeren, der overvåger internettrafik, får du muligvis vist fejl 0x80090318, når du:

• Åbn iTunes Store.
  • Opdaterer eller sikkerhedskopierer iOS-enheder.
  • Starter Apple Mobile Device-tjenesten.
  • Log på iCloud for Windows.

Denne type software bruger muligvis en LSP (Layered Service Provider), som kan hjælpe med at identificere det installerede program. Software, der overvåger internetkommunikation, omfatter både godkendte programmer som sikkerhedssoftware og software, der frasorterer indhold, og potentielt uønskede programmer med reklamesoftware (også kaldet adware).

Et tegn på, at der findes potentielt uønsket software på computeren, kan være en pludselig ændring af søgemaskinen og en stigning i antallet af pop op-reklamer i browseren. Følg trinnene nedenfor for at identificere og fjerne softwaren.

Identificer og fjern LSP-software (Layered Service Provider)

1. Download Autoruns til Windows fra Microsoft.
  2. Find Autoruns.ZIP på computeren. Åbn den komprimerede mappe.
  3. Træk autoruns.exe til skrivebordet, når du har kigget indholdet og licensen igennem.
  4. Kør autoruns.exe.
  5. Klik på fanen Winsock Providers.
  6. Der vises en liste over software, herunder en kolonne med navn på softwareproducenten.
  7. Hvis der er anden software fra Apple end Bonjour, skal du kontakte producenten for at få løst konflikten mellem deres software og Apple-softwaren.
  8. Hvis du ikke kender producenten, skal du finde deres kontaktoplysninger.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.