Mac App Store: Automatiske sikkerhedsopdateringer

Læs mere om de automatiske sikkerhedsopdateringer til din Mac-computer.

Automatiske sikkerhedsopdateringer

Nogle af de vigtige sikkerhedsopdateringer til din Mac-computer udsendes som automatiske opdateringer. Din Mac-computer søger dagligt efter disse opdateringer, og når der er kommet en automatisk sikkerhedsopdatering, installeres den automatisk, og der vises en meddelelse.

Slå automatiske sikkerhedsopdateringer fra

Hvis du altid vil downloade og installere sikkerhedsopdateringer manuelt, kan dette angives i Systemindstillinger.

Gå til Systemindstillinger, klik på symbolet App Store, og fjern markeringen af følgende indstillinger:

• Søg automatisk efter opdateringer
  • Hent nye opdateringer i baggrunden
  • Installer systemdataarkiver og sikkerhedsopdateringer

Hvis du fjerner markeringen af disse indstillinger, kan du også slå automatisk søgning efter alle softwareopdateringer fra. Hvis du vil søge efter softwareopdateringer, skal du åbne App Store på din Mac-computer og derefter klikke på Opdateringer på værktøjslinjen i App Store.