Hvis dine videoer ikke vises i iMovie Theater på dine enheder

Se, hvad du kan gøre, hvis dine iMovie-videoer ikke vises i iMovie Theater på din iPhone, iPad, iPod touch eller Mac.

Når du deler en video til iMovie Theater, overføres den til iCloud, så du kan se den på Apple-enheder, som du er logget ind på med dit Apple-id. Hvis du har slået iCloud Drive til på én enhed, men ikke på andre:

• Det kan se ud, som om iMovie Theater er tom på nogle enheder.
  • Det kan se ud, som om noget indhold mangler på nogle enheder.
  • Nyt indhold, du deler til iMovie Theater, vises muligvis ikke på alle enheder.

Brug trinnene i denne artikel til at konfigurere din iPhone, iPad, iPod touch eller Mac, så du kan se iMovie Theater-indhold.

Sådan indstiller du på din iOS-enhed

Konfigurer din iOS-enhed, så du kan se delt iMovie Theater-indhold.

1. Opdatér din enhed til den nyeste version af iOS.
  2. Opdatér iMovie til version 2.1 eller nyere. Åbn App Store, og tryk derefter på Opdateringer for at finde opdateringer til dine apps.
  3. Slå iCloud Drive til.

Sådan indstiller du på din Mac

Konfigurer din Mac, så du kan se delt iMovie Theater-indhold.

1. Opdatér din Mac til OS X Yosemite eller nyere.
  2. Opdatér iMovie på din Mac til version 10.0.6 eller nyere.
  3. Slå iCloud Drive til.