Hvis dine videoer ikke vises i iMovie Theater på dine enheder

Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis dine iMovie-videoer ikke vises i iMovie Theater på dine iOS-enheder, Mac-computere eller dit Apple TV.

Når du deler en video til iMovie Theater, overføres den til iCloud, så du kan se den på Apple-enheder, som du er logget ind på med dit Apple-id. Hvis du har slået iCloud Drive til på én enhed, men ikke på andre:

• Det kan se ud, som om iMovie Theater er tom på nogle enheder.
  • Det kan se ud, som om noget indhold mangler på nogle enheder.
  • Nyt indhold, du deler til iMovie Theater, vises muligvis ikke på alle enheder.

Brug trinnene i denne artikel til at konfigurere dine enheder til at vise iMovie Theater-indhold.

Sådan indstiller du på din iOS-enhed

Sådan konfigurerer du din iOS-enhed til at vise delt iMovie Theater-indhold:

1. Opdatér din enhed til den nyeste version af iOS.
  2. Opdatér iMovie til version 2.1 eller nyere. Åbn App Store, og tryk derefter på Opdateringer for at finde opdateringer til dine apps.
  3. Slå iCloud Drive til.

Sådan indstiller du på din Mac

Sådan konfigurerer du din Mac til at vise delt iMovie Theater-indhold:

1. Opdatér din Mac til OS X Yosemite eller nyere.
  2. Opdatér iMovie på din Mac til version 10.0.6 eller nyere.
  3. Slå iCloud Drive til.

Sådan indstiller du på Apple TV

Hvis du har et Apple TV, kan du se iMovie Theater-indhold, som du har delt fra dine enheder, ved hjælp af iCloud. Dit Apple TV viser automatisk dit iMovie Theater-indhold, når du vælger iMovie Theater fra hjemmeskærmen.

Sådan ser du delt iMovie Theater-indhold på Apple TV 4K og Apple TV (4. generation):

1. Installér iMovie Theater-appen fra App Store på dit Apple TV.
  2. Åbn appen fra hjemmeskærmen, og log på iCloud med det samme Apple-id, som du brugte til dine andre enheder.

Sådan får du vist delt iMovie Theater-indhold på Apple TV (2. eller 3. generation):

1. Sørg for, at iMovie Theater-indstillingen er slået til under Indstillinger > Hovedmenu.
  2. Vælg iMovie Theater-appen på hjemmeskærmen, og log derefter på iCloud med det samme Apple-id, som du brugte til dine andre enheder.

Afhængigt af hvor mange film du har delt med iMovie Theater, kan du få vist en meddelelse om, at dit Apple TV "Kan ikke oprette forbindelse til iMovie Theater." Prøv at slette nogle film i iCloud på din MaciPhone eller iPad. Når du sletter en film eller trailer i iCloud, forbliver den i iMovie Theatre på den enhed, som du brugte til at slette filmene.

Læs mere

Lær mere om iMovie Theater og iCloud Drive.