Om sikkerhedsindholdet i Boot Camp 5.1

I dette dokument beskrives sikkerhedsindholdet i Boot Camp 5.1.

Denne opdatering kan hentes og installeres via Softwareopdatering eller Apples side med supportoverførsler.

For at beskytte vores kunder videregiver, drøfter eller bekræfter Apple ikke sikkerhedsanliggender, før en fuldstændig undersøgelse har fundet sted, og der foreligger relevante programrettelser eller versioner. Hvis du vil læse mere om Apple-produktsikkerhed, kan du gå ind på webstedet Apple-produktsikkerhed.

Du kan finde flere oplysninger om PGP-nøglen til Apple Produktsikkerhed i artiklen Sådan bruges PGP-nøglen til Apple Produktsikkerhed.

Hvor det er muligt, anvendes der CVE-id'er til at henvise til yderligere oplysninger om sikkerhedsproblemer.

Du kan finde oplysninger om andre sikkerhedsopdateringer i artiklen Apple-sikkerhedsopdateringer.

Boot Camp 5.1

• Boot Camp

Fås til: Mac-computere med Boot Camp 5

Effekt: Indlæsning af et forkert udformet programarkiv kan medføre ødelæggelse af hukommelsen i kernen

Beskrivelse: Der var et problem med kontrol af grænser i AppleMNT.sys-driverens parsing af transportable programarkiver. Hvis et transportabelt programarkiv med en forkert udformet header indlæses, kan dette medføre, at en Boot Camp-driver ødelægger kernehukommelsen. Problemet er løst ved forbedret kontrol af grænser.

CVE-id

CVE-2014-1253: MJ0011 fra 360 Security Center

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.