Om opdateringen OS X Mavericks v10.9.4

Denne artikel indeholder oplysninger om opdateringen OS X Mavericks v10.9.4.

Opdatering af systemet

1. Du skal tage en sikkerhedskopi af computeren inden installering. Det kan du gøre med Time Machine.
  2. Du må ikke afbryde installeringsprocessen, når du har startet opdateringen af systemet.
  3. Der kan forekomme uventede resultater, hvis du har installeret systemsoftwareændringer fra andre producenter, eller hvis du har ændret operativsystemet på anden måde.
  4. Vælg Softwareopdatering på Apple-menuen () for at søge efter den nyeste Apple-software i Mac App Store, hvor denne opdatering også ligger.
  5. Der vises muligvis andre softwareopdateringer til din computer, som det anbefales at installere. Vær opmærksom på, at opdateringens størrelse kan være forskellig fra computer til computer, hvis den installeres via Softwareopdatering. Nogle opdateringer skal muligvis installeres før andre.

Du kan også hente installeringsprogrammet til manuel opdatering. Denne mulighed er nyttig, hvis du skal opdatere flere computere, men kun ønsker at hente opdateringen én gang. Du kan hente selvstændige installeringsprogrammer på Apples side med supportoverførsler.

Om opdateringen

Opdateringen Mavericks 10.9.4 anbefales til alle OS X Mavericks-brugere. Den forbedrer stabiliteten, kompatibiliteten og sikkerheden på din Mac.

Denne opdatering sikrer følgende:

• Rettelse af et problem, der forhindrede nogle Mac-computere i automatisk at oprette forbindelse til tidligere brugte Wi-Fi-netværk
  • Rettelse af et problem, der gav problemer med visningen af baggrunden eller Apple-logoet under opstart
  • Forbedring af stabiliteten efter afbrydelse af vågeblus
  • Safari 7.0.5

Yderligere oplysninger om sikkerhedsindholdet i denne opdatering kan ses i artiklen Apple-sikkerhedsopdateringer.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.