Fire trin til gode bøger, kort og kalendere i iPhoto

Disse fire trin kan hjælpe dig med at skabe smukke bøger, kort og kalendere, hver gang du bestiller.

1. Tag gode billeder

Gode bøger, kort og kalendere starter med gode billeder. Kontakt producenten af dit kamera for at få mere at vide om, hvordan du tager gode billeder.

2. Brug iPhoto til redigering

Forbedring af billeder med programmer fra andre producenter kan medføre, at billeder, der tages aftryk af, ser anderledes ud end forventet. Se "Billedforskelle mellem bøger og aftryk" for at finde ud af, hvad du kan forvente dig af de bøger, kort og kalendere, der tages aftryk af.

3. Få vist et eksempel af din ordre

Se, hvordan det arkiv, som du sender til Apple, kommer til at se ud, så du undgår gængse problemer med manglende billeder og beskåret tekst. Kontroller indholdet af hver side for at undgå at skulle lave ændringer i sidste øjeblik. Læs mere om eksempelvisning af dit udskrivningsprojekt.

4. Send din ordre

Du kan få ordren leveret lige til døren. Når du er tilfreds med din bog, dit kort eller din kalender, skal du klikke på knappen Køb for at gennemføre ordren. Hvis du har brug for at ændre ordren, kan du annullere den inden for 30 minutter fra indsendelsen ved at gå til siden med ordrestatus og sende en ny ordre via iPhoto.

Hvis du afgiver en ordre i Japan, Singapore, Australien, New Zealand eller Hongkong, har du 90 minutter til at annullere.