Forbedrede meddelelser, der kan afbryde vågeblus på din Mac

MacBook-, MacBook Air- og MacBook Pro-modeller fra 2015 og nyere kan modtage forbedrede meddelelser, der afbryder vågeblus.

Følgende programmer og tjenester kan bruge forbedrede meddelelsesfunktioner. Funktionerne virker, så længe computeren har forbindelse til internettet og ikke er tilsluttet en ekstern skærm.

Beskeder
Beskeder kan afbryde vågeblus for at underrette dig, når du modtager en besked. Funktionen virker, når computerens låg er åbent.

FaceTime
FaceTime kan afbryde vågeblus på computeren, når du modtager en FaceTime-video eller et samtaleopkald. Funktionen virker, når computerens låg er åbent. Læs mere om brug af FaceTime på Mac- og iOS-enheder.

Sociale netværk
Tjenester som Facebook, LinkedIn, Twitter og Sina Weibo kan afbryde vågeblus, så computeren kan modtage og vise beskeder. Funktionen virker, når computerens låg er åbent.

Game Center
Game Center kan afbryde vågeblus, når computeren modtager en Game Center-invitation om at spille eller en meddelelse om, at det er din tur. Funktionen virker, når computerens låg er åbent.

Find min Mac
Du kan få Find min Mac til at afspille en lyd på en computer, der er indstillet til vågeblus, også selvom låget er lukket. Du kan også finde din Mac, låse den eksternt eller slette data på det interne drev. Læs mere om Find min Mac

Krav og indstillinger

• Meddelelser virker på trådløse og kabelbaserede netværk. De virker også, når du har oprettet forbindelse via et Thunderbolt til Ethernet-mellemstik eller har oprettet forbindelse til ethernet via et Apple Thunderbolt Display.
  • De fleste meddelelser styres fra vinduet Meddelelser i Systemindstillinger. Læs om, hvordan du bruger og tilpasser meddelelser på din Mac.
  • Funktionen Forstyr ikke slår alle meddelelser fra med undtagelse af Find min Mac.