Om lyden, der høres, når du tilslutter din MacBook, MacBook Air eller MacBook Pro

Der høres en lyd, når der sluttes strøm til bærbare Mac-computere med en USB-C-port eller Thunderbolt 3-port (USB-C). Dette betyder, at computeren er genkendt af strømforsyningen.

Hvis din Mac er slukket, når du tilslutter strømforsyningen, er tastaturet og pegefeltet ikke aktive, før du hører lyden. Efter lyden kan du trykke på afbryderknappen eller Touch ID for at starte din Mac.

Det anbefales at bruge den strømforsyning fra Apple, som følger med computeren.