Hvad er iCloud til Windows?

Med iCloud til Windows får du adgang til dine billeder, kontakter, kalendere, filer og meget mere på alle dine enheder. iCloud gemmer dit indhold og holder det automatisk opdateret på tværs af dine enheder.

iCloud til Windows gør følgende muligt

• Du kan gemme dine billeder og videoer i iCloud. Med iCloud-fotos downloades alle nye billeder og videoer, som du tager med din iPhone, iPad eller iPod touch, automatisk på din pc. Og du kan overføre nye billeder og videoer fra pc'en, så du kan åbne dem fra andre enheder.
  • Brug Fælles album til at dele billeder og videoer med dem, du selv vælger. Derefter kan du invitere venner til at tilføje deres egne billeder, videoer og kommentarer.
  • Du kan få adgang til dine dokumenter på alle de enheder, som du bruger, med iCloud Drive. Du skal bare trække dokumenterne til mappen iCloud Drive på pc'en – så har du altid adgang til dem på alle enheder.
  • Du kan holde iCloud Mail, Kontakter, Kalender og Påmindelser automatisk opdateret på din iPhone, iPad, iPod touch, Mac-computer og pc.
  • Du kan holde dine bogmærker i Internet Explorer, Firefox eller Google Chrome i Windows synkroniseret med dine bogmærker i Safari.
  • Du kan opdatere iCloud-indstillingerne, se, hvor meget iCloud-lagringsplads du bruger, slette emner for at frigøre plads og opdatere aftalen om lagringsplads, når det passer dig.

Hvis du bruger iCloud til Windows, kan du bruge iCloud Drive til at starte deling af arkiver eller til at optimere arkiver. Du kan også fastgøre arkiver eller mapper lokalt, så de ikke optimeres tilbage til iCloud, og du kan tilgå delte fotostreams og forbedret understøttelse af iCloud-fotobibliotek.

Brug af iCloud til Windows kræver følgende

Før du starter, skal du indstille iCloud på dine Apple-enheder. Følg vejledningen for din iPhone, iPad eller iPod touch med iOS 5 eller nyere eller Mac-computer med OS X Lion 10.7.4 eller nyere. Derefter kan du konfigurere iCloud på din pc.

Vil du gerne have adgang til de nyeste funktioner i iCloud? Se de anbefalede systemkrav. Hvis du ikke er sikker på, hvilket Windows-system du bruger, kan du finde ud af det. iCloud kræver en internetforbindelse. iCloud er muligvis ikke tilgængelig i alle områder, og funktionerne kan variere. Hvis du bruger et administreret Apple-id, understøttes iCloud til Windows ikke.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.