Hvad er iCloud til Windows?

Med iCloud til Windows får du adgang til dine billeder, kontakter, kalendere, filer og meget mere på alle dine enheder. iCloud gemmer dit indhold og holder det automatisk opdateret på tværs af dine enheder.

iCloud til Windows gør følgende muligt

• Du kan gemme dine billeder og videoer i iCloud. Med iCloud-fotos downloades alle nye billeder og videoer, som du tager med din iPhone, iPad eller iPod touch, automatisk på din pc. Og du kan overføre nye billeder og videoer fra pc'en, så du kan åbne dem fra andre enheder.
  • Brug Fælles album til at dele billeder og videoer med dem, du selv vælger. Derefter kan du invitere venner til at tilføje deres egne billeder, videoer og kommentarer.
  • Du kan få adgang til dine dokumenter på alle de enheder, som du bruger, med iCloud Drive. Du skal bare trække dokumenterne til mappen iCloud Drive på pc'en – så har du altid adgang til dem på alle enheder.
  • Du kan holde iCloud Mail, Kontakter, Kalender og Påmindelser automatisk opdateret på din iPhone, iPad, iPod touch, Mac-computer og pc.
  • Du kan holde dine bogmærker i Internet Explorer, Firefox eller Google Chrome i Windows synkroniseret med dine bogmærker i Safari.
  • Du kan opdatere iCloud-indstillingerne, se, hvor meget iCloud-lagringsplads du bruger, slette emner for at frigøre plads og opdatere aftalen om lagringsplads, når det passer dig.

Med den nyeste version af iCloud til Windows kan du dele individuelle filer eller hele mapper med venner eller kolleger med iCloud Drive. Du kan også få adgang til Fælles album og forbedrede funktioner i iCloud-fotos.

Brug af iCloud til Windows kræver følgende

Før du starter, skal du indstille iCloud på dine Apple-enheder. Følg vejledningen for din iPhone, iPad eller iPod touch med iOS 5 eller nyere eller Mac-computer med OS X Lion 10.7.4 eller nyere. Derefter kan du konfigurere iCloud på din pc.

Vil du gerne have adgang til de nyeste funktioner i iCloud? Se de anbefalede systemkrav. Hvis du ikke er sikker på, hvilket Windows-system du bruger, kan du finde ud af det. iCloud kræver en internetforbindelse. iCloud er muligvis ikke tilgængelig i alle områder, og funktionerne kan variere. Hvis du bruger et administreret Apple-id, understøttes iCloud til Windows ikke.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.