Hvad er iCloud til Windows?

Med iCloud til Windows får du adgang til dine billeder, kontakter, kalendere, filer og meget mere på alle dine enheder. iCloud gemmer dit indhold og holder det automatisk opdateret på tværs af dine enheder.

Mac, iPad og iPhone, som viser iCloud til Windows

iCloud til Windows gør følgende muligt

• Du kan gemme dine billeder og videoer i iCloud. Med iCloud Photos downolades alle nye billeder og videoer, som du tager med din iPhone, iPad eller iPod touch automatisk på din PC. Og du kan overføre nye billeder og videoer fra pc'en, så du kan åbne dem fra andre enheder.
  • Brug Delte albums til at dele billeder og videoer med præcist de mennesker, som du vælger. Derefter kan du invitere venner til at tilføje deres egne billeder, videoer og kommentarer.
  • Du kan få adgang til dine dokumenter på alle de enheder, som du bruger, med iCloud Drive. Du skal bare trække dokumenterne til mappen iCloud Drive på pc'en – så har du altid adgang til dem på alle enheder.
  • Du kan holde iCloud Mail, Kontakter, Kalender og Påmindelser automatisk opdateret på din iPhone, iPad, iPod touch, Mac-computer og pc.
  • Du kan holde dine bogmærker i Internet Explorer, Firefox eller Google Chrome i Windows synkroniseret med dine bogmærker i Safari.
  • Du kan opdatere iCloud-indstillingerne, se, hvor meget iCloud-lagringsplads du bruger, slette emner for at frigøre plads og opdatere aftalen om lagringsplads, når det passer dig.

Brug af iCloud til Windows kræver følgende

Før du starter, skal du indstille iCloud på dine Apple-enheder. Følg vejledningen for din iPhone, iPad eller iPod touch med iOS 5 eller nyere eller Mac-computer med OS X Lion 10.7.4 eller nyere. Derefter kan du konfigurere iCloud på din pc.

Du får muligvis brug for andre emner, afhængigt af hvilke oplysninger du vil opdatere i iCloud:

• Mail, Kontakter, Kalender og Påmindelser: Outlook 2007 til og med Outlook 2016 – eller en opdateret browser for at åbne iCloud.com.
  • Bogmærker: Internet Explorer 11 eller nyere, Firefox 45 eller nyere eller Google Chrome 50 eller nyere (kun i skrivebordstilstand).
  • Dokumenter: iCloud Drive indstillet på alle dine enheder.

iCloud kræver internetforbindelse, og nogle af iCloud-funktionerne kræver opfyldelse af anbefalede systemkrav. iCloud er muligvis ikke tilgængelig i alle områder, og funktionerne kan variere.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.