Om Apple Pay til forhandlere

Apple Pay sørger for, at dine kunder let, sikkert og helt privat kan betale i butikker, i apps, på nettet og i Business Chat. Kunderne kan bruge de enheder, de har med sig hver dag.

Betalinger accepteres langt hurtigere med Apple Pay end med traditionelle kredit- og debetkort og andre betalingsmetoder. Kunderne behøver ikke længere at bruge tid på at lede rundt i deres lommer for at finde det rigtige kreditkort. Hvis kunderne bruger Safari,1 i apps eller på websteder, kan de gennemføre købet med en enkelt berøring.

Det er også mere sikkert at acceptere Apple Pay end traditionelle kredit- og debetkort og forudbetalte kort. Alle transaktioner på kundens iPhone eller iPad kræver Face ID, Touch ID eller en adgangskode. Og hver gang kunden tager sit Apple Watch af håndleddet, skal adgangskoden indtastes for at få adgang. Du modtager desuden ikke kundens faktiske kredit- eller debetkortnumre, så du håndterer ikke faktiske kredit- eller debetkortnumre i dine systemer, når kunden betaler med Apple Pay.

Hvordan kan jeg komme i gang med at acceptere Apple Pay i min butik?

Afhængigt af dit land eller område2 kan Apple Pay bruges med Visa, Mastercard, American Express, Discover, Interac, eftpos, China Union Pay, Suica, iD- og QUICPay-netværk samt de fleste kortudstedere og betalingsformidlere.

Hvis du vil acceptere Apple Pay i din butik, skal du have en berøringsfri betalingsterminal. I Japan skal terminalerne understøtte iD, QUICPay eller Suica. Kontakt din betalingsformidler, så denne kan konfigurere terminalen, og fortæl, at du ønsker at kunne acceptere Apple Pay.

Apple Pay Cash-transaktioner behandles som almindelige Apple Pay-transaktioner.5 Hvis du allerede accepterer kontaktløse Discover-kredittransaktioner, bør du kunne acceptere Apple Pay Cash uden at skulle foretage nogen ændringer. Hvis du ikke allerede accepterer berøringsfri Discover-kreditbetalinger, skal du kontakte din betalingsudbyder for at sikre, at indstillingen af din betalingsterminal kan acceptere Apple Pay, at den er konfigureret til de seneste kernel- og firmwareversioner, og at den kan understøtte de rette BIN-rækkevidder.

Få flere oplysninger ved at kontakte support til forhandlere.

Der kan allerede betales med NFC/FeliCa/berøringsfri betaling på min salgsterminal. Kan jeg acceptere Apple Pay uden videre?

Hvis du allerede accepterer berøringsfri betalinger ved hjælp af Visa, Mastercard, American Express, Discover, China Union Pay, Suica, iD, QUICPay eller Interac, kan du sandsynligvis også acceptere Apple Pay i disse netværk uden at skulle foretage nogen ændringer. Hvis du ikke allerede accepterer berøringsfri betalinger, skal du kontakte din betalingsudbyder for at sikre, at indstillingen af din betalingsterminal kan acceptere Apple Pay, og derefter bede dem om at aktivere det. Læs mere på vores tjekliste for butikker med Apple Pay.

Er der nogen ekstragebyrer for at acceptere Apple Pay?

Nej. Apple opkræver ikke nogen ekstragebyrer.

Opkræves der betaling for Apple Pay-betalinger som kort tilstede eller kort ikke til stede?

Betalinger, der foretages med Apple Pay i butikker, er transaktioner, hvor kort er til stede. Betalinger, der foretages med Apple Pay i apps eller på nettet, er transaktioner, hvor kort ikke er til stede.

Er jeg erstatningspligtig i tilfælde af svindel med Apple Pay-transaktioner?

Apple Pay-transaktioner i butikker behandles på samme måde som dine nuværende transaktioner med kreditkort, debetkort, Suica eller forudbetalte kort. Der gælder de samme regler for ansvar ved Apple Pay-transaktioner.

I apps og på nettet 1 kan Apple Pay-transaktioner blive behandlet mere fordelagtigt end standardtransaktioner med et betalingskort. Ansvaret for transaktioner kan overgå til udstederen. Kontakt din betalingsudbyder for at få mere at vide om, hvordan du kan få fordel af ændringen af ansvaret for Apple Pay-betalinger i din app eller på dit websted.

Hvordan gør jeg kunderne opmærksomme på, at de kan betale med Apple Pay?

1. Vis betalingssymbolerne for dit område og Apple Pay-mærket på et fremtrædende sted på din salgsterminal, så kunderne ved, at de kan bruge Apple Pay i din butik.
  2. Download Apple Pay-mærket, som du kan bruge i e-mails, på skærmen på betalingsterminalen og på dit websted.1
  3. Føj Apple Pay til Kort-oversigten
  4. Bestil Apple Pay-mærkater, som du kan sætte op i dit butiksvindue og ved kassen.3
  5. Gå til Apple Pay for udviklere for at læse mere om, hvordan du kan gøre kunderne opmærksomme på, at de kan bruge Apple Pay i din app eller på dit websted.

Hvordan ved kunder i Japan, om de betaler med iD eller QUICPay?

I Japan bliver Apple Pay-transaktioner gennemført med iD, QUICPay eller Suica. Når kunderne føjer deres kreditkort eller forudbetalte kort til Apple Pay, tildeles det enten som QUICPay eller iD. Kunderne kan åbne Wallet-appen, trykke på kortet og kigge efter logoet for at se, om det er blevet tildelt som QUICPay eller iD. Hvis en kunde beder om at betale med Apple Pay, skal du spørge dem, om de bruger QUICPay, iD eller Suica. Gennemfør betalingen på samme måde, som du normalt ville gøre med et berøringsfrit kort.

Når kunderne betaler med Apple Pay, skal de så underskrive en kvittering eller indtaste en pinkode?

I nogle lande og områder skal kunderne muligvis indtaste deres pinkode, hvis transaktionen for et køb med Apple Pay i en butik overstiger et vist beløb. I nogle tilfælde skal de underskrive en kvittering eller bruge en anden betalingsmetode.4

Apple Pay Cash5 kræver ikke nogen pinkode, da hver betaling godkendes af Face ID, Touch ID eller en sikker adgangskode. Nogle terminaler kan stadig bede om en pinkode for at gennemføre betalinger med debetkort. Hvis de bliver bedt om det, kan du rådgive kunderne til at indtaste en firecifret kode som f.eks. 0000.

Hvordan håndterer jeg returvarer med Apple Pay?

Brug enhedens kontonummer til at finde frem til købet og behandle returneringen, på samme måde som du ville gøre med en traditionel betaling med kreditkort, debetkort, Suica eller et forudbetalt kort. I Japan kan du også bruge transaktions-id'et på kvitteringen til at finde købet og behandle returneringen.

Da du har brug for de sidste fire tal i enhedens kontonummer, skal du bede kunden om at åbne Wallet, trykke på kortet og derefter trykke på infosymbolet nederst til højre på skærmen.

Du kan også få kunden til at holde sin iPhone eller sit Apple Watch op til læseren, vælge det kort, han eller hun brugte til at foretage den oprindelige betaling, og godkende returneringen med Face ID, Touch ID eller en adgangskode.

Er der en grænse for det transaktionsbeløb, som kunderne kan bruge Apple Pay til i min butik?

Apple Pay giver kunderne mulighed for let og sikkert at foretage berøringsfri betalinger af ethvert beløb. Læs mere om transaktionsgrænserne.

Hvordan kommer jeg i gang med at acceptere Apple Pay i min app eller på nettet?

Hvis du vil blive i stand til at acceptere Apple Pay i din app eller på nettet,1 skal du gå til Apple Pay for udviklere for at læse mere om, hvordan du kommer i gang.

Hvordan kan jeg komme i gang med at acceptere Apple Pay i Business Chat?

Hvis du vil acceptere Apple Pay i Business Chat, skal du gå til Business Chat for udviklere for at læse mere om, hvordan du kommer i gang.6

Hvordan aktiverer jeg mit pointprogram, så det kan bruges sammen med Apple Pay?

Du kan tilføje pointkort, der kan bruges sammen med Apple Pay, på understøttede betalingsterminaler. Læs mere om, hvordan du kommer i gang med Wallet, eller kontakt support til forhandlere.

Hvordan kan jeg få flere oplysninger om Apple Pay?

1. I Kina kan du kun bruge Apple Pay på nettet i Safari medkompatible iPhone- og iPad-modeller med iOS 11.2 eller en nyere version.
  2. Læs mere om, hvilke lande og områder der understøtter Apple Pay.
  3. Det er i øjeblikket ikke muligt at sende Apple Pay-mærkater til det kinesiske fastland, Japan eller Rusland.
  4. Hvis du vil acceptere Apple Pay uden krav om underskrift uanset beløb, skal din betalingsterminal være funktionel og konfigureret korrekt, og betalingsudbyderen skal understøtte de seneste specifikationer for netværk med kontaktløs betaling. Del hvidbogen om bekræftelse af kortmedlem på forbrugerenhed med din betalingsudbyder, og spørg dem, hvordan du kan give dine kunder mulighed for at bruge Apple Pay uden at skulle underskrive en kvittering.
  5. Apple Pay Cash er kun tilgængelig i USA. Apple Pay Cash-kortet udstedes af Green Dot Bank, der er medlem af FDIC.
  6. Business Chat er kun tilgængelig i USA.