Fotos vil ikke åbne et overført bibliotek

Fotos giver dig besked, hvis du prøver at åbne et iPhoto- eller Aperture-bibliotek, som allerede er blevet overført.

Hvis du prøver at åbne et iPhoto- eller Aperture-bibliotek, efter at du har konverteret det til et Fotos-bibliotek, vises der en meddelelse om, at Fotos ikke kan åbne det overførte bibliotek.

Klik på Åbn Fotos for at se biblioteket i programmet Fotos. Du kan også åbne det oprindelige bibliotek i iPhoto 9.6.1 eller Aperture 3.6.