Kom videre med opdatering af Profile Manager, hvis opgraderingen er gået i stå

Hvis Server.app ikke svarer, når du opgraderer til OS X Server (Yosemite), kan det være nødvendigt at fjerne gamle midlertidige arkiver.

Hvis Server.app stopper under det trin, hvor Profile Manager opdateres, kan du bruge denne fremgangsmåde til at udbedre problemet.

1. Genstart serveren. Hvis Server.app ikke lukker normalt, skal du bruge Afbryd for at lukke den.
  2. Når serveren er startet op, skal du skifte til Finder og vælge Gå > Gå til mappe.
  3. Indtast denne sti i det vindue, der vises, og klik på Gå:

/Library/Server/ProfileManager/Config/ServiceData/Data/

4. Find mappen "tmp" i datamappen, og træk den til papirkurven.
  5. Åbn Server-app, og tillad, at den gennemfører opgraderingen af din server.