Fortsæt fra en stoppet opgradering, når du opdaterer Profile Manager

Hvis Server.app ikke reagerer, mens du opgraderer til OS X Server (Yosemite), skal du muligvis fjerne ældre midlertidige arkiver.

Hvis Server.app stopper under det trin, hvor den opgraderer Profile Manager, kan du bruge disse trin til at rette problemet.

1. Genstart din server. Hvis Server.app ikke afsluttes normalt, skal du bruge Afbryd for at lukke den.

2. Når din server er startet, skal du skifte til Finder og vælge Gå > Gå til mappe.

3. Indtast denne sti i det viste vindue, og klik derefter på Gå:

/Library/Server/ProfileManager/Config/ServiceData/Data/

4. Find mappen med navnet "tmp" i mappen Data, og træk den til papirkurven.

5. Åbn Server.app, og lad den afslutte opgraderingen af serveren.