Om opdateringen OS X Yosemite v10.10.2

Opdateringen OS X Yosemite v10.10.2 anbefales til alle OS X Yosemite-brugere.

Sådan udføres opdateringen

1. Du skal tage en sikkerhedskopi af din Mac inden installering. Det kan du gøre med Time Machine.
  2. Brug fanen Opdateringer i Mac App Store til at kontrollere, om denne og andre Apple-softwareopdateringer er klar til installering.
  3. Under installering må computeren må ikke slukkes, og installeringsprocessen må ikke afbrydes, når opdateringen er påbegyndt.

Der vises muligvis andre softwareopdateringer til din computer ud over denne opdatering. Det anbefales at installere alle opdateringer på listen. Nogle opdateringer vises først på fanen Opdateringer, når andre opdateringer er installeret.

Det er også muligt at overføre et selvstændigt installationsprogram til denne opdatering. Denne mulighed er nyttig, hvis du skal opdatere flere computere, men kun ønsker at hente opdateringen én gang. Du kan hente selvstændige installeringsprogrammer på Apples side med supportoverførsler.

Om opdateringen

Denne opdatering indeholder følgende forbedringer:

• Løser et problem, der kan få Wi-Fi til at blive afbrudt
  • Løser et problem, der kan få hjemmesider til at blive indlæst langsomt
  • Løser et problem, der kan få Spotlight til at indlæse eksternt e-mailindhold, selv om denne indstilling er slået fra i Mail
  • Forbedrer synkronisering af lyd og video, når der bruges Bluetooth-hovedtelefoner
  • Gør det muligt at gennemse indholdet af iCloud Drive i Time Machine
  • Forbedrer VoiceOver-taleforståelsen
  • Løser et problem, der kunne få VoiceOver til at gentage tegn ved indtastning af tekst på en hjemmeside
  • Løser et problem med, at der pludselig blev skiftet sprog for indtastningsmetoden
  • Forbedrer stabiliteten og sikkerheden i Safari

Virksomhedsindhold

Opdateringen ændrer følgende for virksomhedsbrugere

• Forbedrer ydeevnen ved brug af DFS-delingspunkter i Finder
  • Løser et problem med, at nogle Kalenderinvitationer blev vist på det forkerte tidspunkt
  • Løser et problem med Microsoft Exchange-konti, hvor arrangøren af et møde nogle gange ikke fik besked, når en modtager accepterede en invitation ved hjælp af Kalender
  • Løser et problem med, at Safari kunne blive ved med at bede om adgangsoplysninger ved forsøg på indlæsning af et websted, der er beskyttet af NTLM-godkendelse
  • Giver mulighed for at angive svardatoer for "Ikke på kontoret" for Microsoft Exchange-konti i Mail

Sikkerhedsindhold

Der kan opstå problemer med installering af opdateringen, hvis der er installeret systemsoftwareændringer fra andre producenter, eller hvis operativsystemet er blevet ændret på anden måde.

Størrelsen af en opdatering, der vises på fanen Opdateringer i Mac App Store, kan variere fra computer til computer og afhænger af computermodellen og den software, der allerede er installeret på computeren.