Automatisk administration af forbindelsesindstillinger i Mail på Mac

Mail justerer automatisk visse forbindelsesindstillinger, så din e-mail fungerer korrekt.

I OS X Yosemite v10.10 og nyere versioner gør Mail følgende, når det ikke er muligt at oprette forbindelse til din e-mailudbyder for at sende eller modtage e-mail. Dette foregår i baggrunden uden at ændre serverindstillingerne i indstillingerne for Mail.

• Prøver at bruge forskellige portnumre til hver e-mailprotokol (IMAP, POP, SMTP)
  • Prøver at sende og modtage med og uden TLS- eller SSL-kryptering
  • Prøver at bruge forskellige godkendelsesmetoder (adgangskode, MD5, NTLM, Kerberos, ingen)
  • Prøver at bruge e-mailen til dit brugernavn med og uden domænenavnet for din konto

Mail justerer ikke indstillinger, der fungerer problemfrit, så det er bedst at lade funktionen være slået til.

Sådan styrer du denne funktion i macOS Sierra

1. Åbn Mail, vælg Mail > Indstillinger, og klik derefter på Konti.
  2. Vælg din e-mailkonto på listen.
  3. Klik på fanen Serverindstillinger.
  4. Brug afkrydsningsfelterne "Administrer forbindelsesindstillinger automatisk" til at slå funktionen til eller fra.
    Hvis du ikke kan se afkrydsningsfelterne, administreres forbindelsesindstillingerne altid automatisk for din e-mailudbyder.

Indstillinger for Mail-konti: Fanen Serverindstillinger

Sådan styrer du denne funktion i OS X El Capitan eller Yosemite

Indgående e-mails

1. Åbn Mail, vælg Mail > Indstillinger, og klik derefter på Konti.
  2. Vælg din e-mailkonto på listen.
  3. Klik på fanen Avanceret.
  4. Brug afkrydsningsfeltet "Find og bevar automatisk kontoindstillinger" til at slå funktionen til eller fra.
    Hvis afkrydsningsfeltet er nedtonet, administreres forbindelsesindstillingerne altid automatisk for din e-mailudbyder.

Indstillinger for Mail-konti: Fanen Avanceret

Udgående e-mails

1. Åbn Mail, vælg Mail > Indstillinger, og klik derefter på Konti.
  2. Vælg din e-mailkonto på listen.
  3. Klik på fanen Kontooplysninger.
  4. Vælg Rediger SMTP-serverliste i lokalmenuen Server til udgående post (SMTP).
  5. Kontroller, at kontoens SMTP-server er valgt på listen.
  6. Klik på fanen Avanceret.
  7. Brug afkrydsningsfeltet "Find og bevar automatisk kontoindstillinger" til at slå funktionen til eller fra.
    Hvis afkrydsningsfeltet er nedtonet, administreres forbindelsesindstillingerne altid automatisk for din e-mailudbyder.