Manglende lyde, instrumenter og loops i GarageBand 10 eller Logic Pro X

Når du installerer GarageBand 10 eller Logic Pro X, kan der mangle lyde, instrumenter og loops.

Dette kan ske, hvis du har et andet drev/en anden enhed aktiveret, som også har GarageBand 10 eller Logic Pro X installeret. Hvis du vil undgå dette problem, skal du sørge for at deaktivere disse andre enheder eller drev, når du installerer programmerne.

Yderligere oplysninger

Du kan læse mere om, hvordan du fjerner og geninstallerer Logic eller GarageBand i disse artikler.