Opdatering af den fødselsdato, der er tilknyttet dit Apple-id

Det er vigtigt, at du angiver den korrekte fødselsdato på din Apple-id-konto.

Din fødselsdato bruges til at slå visse funktioner til og vise din korrekte alder i funktioner som Familiedeling. I visse tilfælde kan den også bruges til at nulstille din adgangskode.

Brug følgende trin til at opdatere eller redigere den fødselsdato, der er tilknyttet dit Apple-id.

På kontosiden for dit Apple-id

1. Log på kontosiden for dit Apple-id. Du skal muligvis besvare dine sikkerhedsspørgsmål.
  2. Gå til afsnittet Konto, og klik på Rediger.
  3. Opdater din fødselsdato, og klik på OK.

På din iPhone, iPad eller iPod touch

1. Gå til Indstillinger > [dit navn].
  2. Tryk på Navn, telefon, e-mail. Du skal muligvis indtaste adgangskoden for dit Apple-id.
  3. Tryk på Skift fødselsdag eller Fødselsdag. Du skal muligvis besvare dine sikkerhedsspørgsmål.
  4. Opdater din fødselsdato, og tryk derefter på OK.

Hvis du ændrer fødselsdatoen til en alder under 13 år*, skal du være medlem af en familiedelingsgruppe, og familieorganisatoren skal godkende ændringen. Når du har opdateret din fødselsdato, skal du følge trinnene på skærmen for at sende en anmodning via e-mail til din familieorganisator. Din familieorganisator skal derefter logge på sin egen kontoside for Apple-id for at bekræfte ændringen af fødselsdatoen og acceptere aftalen om forældresamtykke ved at indtaste de nødvendige oplysninger for kontoens betalingsmetode.

Sørg for, at du angiver den korrekte fødselsdato. Hvis du ændrer den til en alder under 13 år, kan du ikke redigere den. Læs mere om Apple-id'er til børn.

* Aldersbegrænsningen afhænger af land og område.