Hvis din Mac sidder fast på skærmen "Indstiller din Mac".

Under visse omstændigheder kan din Mac muligvis ikke lukke indstillingsassistenten, selvom indstillingen er fuldført.

Denne artikel er blevet arkiveret og opdateres ikke længere af Apple.

Når du installerer macOS eller tænder for en ny Mac, starter din Mac automatisk til en indstillingsassistent, der beder om oplysninger som f.eks. dit land, sprog, Wi-Fi-netværk og meget andet. Sidste del af indstillingsassistenten er Indstiller din Mac:

Denne del bør ikke tage mere end 10 minutter. Hvis den aldrig fuldføres, kan din Mac muligvis ikke lukke indstillingsassistenten, selvom indstillingen er fuldført.

For at løse problemet skal du holde afbryderknappen på din Mac nede i op til 10 sekunder, indtil din Mac slukker. Tænd derefter din Mac igen. Din Mac bør nu starte normalt.