Sådan fungerer importeret video i slowmotion fra iPhone, iPad eller iPod touch til Mac eller pc

Den software, du bruger til at importere video i slowmotion fra en iOS-enhed, kan ændre visningen af videoen i andre programmer.

Du kan importere video i slowmotion fra iPhone, iPad eller iPod touch via disse programmer. Det afhænger af det program, der bruges til at importere en film, hvordan sekvenser i slowmotion behandles, når filmen afspilles og redigeres. Vælg et program nedenfor for at få mere at vide.

iMovie

Fotos

• Film i slowmotion, som importeres i Fotos, kan vises med forskellige hastigheder.

iPhoto og Aperture

• Film i slowmotion, som importeres i iPhoto eller Aperture, vises ikke med forskellige hastigheder. Hele videoen importeres med den laveste hastighed.

Billedoverførsel i OS X Yosemite og nyere versioner

• Film i slowmotion, som importeres via Billedoverførsel, kan vises med forskellige hastigheder. Forskellene er synlige, hvis det program, der bruges til at se filmen, kan vise forskellige hastigheder – f.eks. QuickTime Player X.
    Oplysningerne om langsom afspilning ligger i den .AAE-fil, der blev importeret sammen med videoen.

Billedoverførsel i OS X Mavericks og ældre versioner

• Film i slowmotion, som importeres via Billedoverførsel, vises ikke med forskellige hastigheder. I iMovie importeres hele videoen med fuld hastighed.

Windows

• Film i slowmotion kan ikke vise forskellige hastigheder i Windows. Den hastighed, som filmen afspilles med, afhænger af det program, filmen vises med.

Flere muligheder

Sådan kan du se den redigerede version af en video på en Mac eller pc, der ikke automatisk importerer den redigerede version:

• Brug AirDrop, eller send videoen via e-mail til dig selv.
  • Hvis du har slået iCloud-fotobibliotek til, kan du også hente den via webprogrammet til fotobiblioteket på iCloud.com

En kopi af den redigerede version placeres på din computer, men du kan ikke gå tilbage til den oprindelige, uredigerede version.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.