Sådan fungerer importeret video i slowmotion fra iPhone, iPad eller iPod touch til Mac eller pc

Den software, som du bruger til at importere video i slowmotion fra en iOS-enhed, kan ændre visningen af videoen i andre programmer.

Du kan importere video i slowmotion fra din iPhone, iPad eller iPod touch via disse apps. Det afhænger af det program, der bruges til at importere en film, hvordan sekvenser i slowmotion behandles, når filmen afspilles og redigeres. Vælg et program nedenfor for at få mere at vide.

iMovie

Film i slowmotion afspilles som standard med fuld hastighed, indtil den føjes til et projekt. Denne indstilling kan ændres under iMovie-indstillinger.

Fotos

Film i slowmotion, som du importerer i Fotos, kan vises med forskellige hastigheder.

iPhoto og Aperture

Film i slowmotion, som du importerer i iPhoto eller Aperture, vises ikke med forskellige hastigheder. Hele videoen importeres med den laveste hastighed.

Billedoverførsel i OS X Yosemite og nyere versioner

Film i slowmotion, som du importerer via Billedoverførsel, kan vises med forskellige hastigheder. Forskellene er synlige, hvis det program, der bruges til at se filmen, kan vise forskellige hastigheder – f.eks. QuickTime Player (version 10 eller nyere).
Oplysningerne om langsom afspilning ligger i det .AAE-arkiv, der blev importeret sammen med videoen.

Billedoverførsel i OS X Mavericks og ældre versioner

Film i slowmotion, som du importerer via Billedoverførsel, vises ikke med forskellige hastigheder.

Windows

Film i slowmotion kan ikke vise forskellige hastigheder i Windows. Den hastighed, som videoen afspilles med, afhænger af den app, du ser videoen med.

Flere muligheder

Hvis du vil importere den redigerede version af en video på en Mac eller pc, der ikke automatisk importerer den redigerede version, skal du gøre følgende:

• AirDrop, eller send videoen i en e-mail til dig selv.
  • Hvis du har slået iCloud-fotos til, kan du også downloade den via webprogrammet til fotobiblioteket på iCloud.com.

En kopi af den redigerede version placeres på din computer, men du kan ikke gå tilbage til den oprindelige, uredigerede version.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.