Hent Java til din Mac

Hent Java til OS X direkte fra Oracle.

Få den nyeste version

Hvis et program eller en webside anmoder om installering af Java-software, kan du hente den aktuelle version af Java til OS X direkte på Oracles websted.

Bemærk! Du kan også få den gamle Java SE 6 fra Apple, hvis du bruger et program, der kræver denne forældede version, som der ikke længere ydes support på.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.