Hent Java til din Mac

Hent Java til OS X direkte fra Oracle.

Få den nyeste version

Hvis et program eller en webside anmoder om installering af Java-software, kan du hente den aktuelle version af Java til OS X direkte på Oracles websted.

Bemærk! Du kan også få den gamle Java SE 6 fra Apple, hvis du bruger et program, der kræver denne forældede version, som der ikke længere ydes support på.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.