Sletning af billeder fra Min fotostream

Du kan slette billeder fra Min fotostream på iPhone, iPad, iPod touch, Mac og Apple TV.

Når du sletter et billede fra Min fotostream, slettes det fra visningen Min fotostream på alle dine enheder, når de enkelte enheder har oprettet forbindelse via Wi-Fi eller Ethernet. Hver enhed skal have installeret den nødvendige software, og Min fotostream skal være slået til.

Følgende billeder slettes ikke, når du fjerner billeder fra Min fotostream:

• Billeder, der er kopieret til fanen Fotos eller Kamerarulle på din iOS-enhed
  • Billeder, som du har importeret i appen Fotos
  • Billeder, der er kopieret til en mappe på en pc, som ikke er en del af Min fotostream

Når du har slettet et billede, vises det muligvis stadig på din iPhone, iPad eller iPod touch, hvis det er mere end 30 dage gammelt, og der er færre end 1000 billeder i Min fotostream.

Før du begynder

Opdater til den nødvendige software på alle enheder:

• iPhone, iPad og iPod touch med iOS 5.1 eller nyere
  • Mac med OS X Lion v10.7.5 eller nyere
  • Apple TV (2., 3. eller 4. generation) med tvOS 5.0 eller nyere
  • Pc med Windows 7 eller nyere og iCloud til Windows

Sørg for, at Min fotostream er slået til på alle enheder:

• På din iPhone, iPad eller iPod touch: Tryk på Indstillinger > [dit navn] > iCloud > Fotos. Hvis du bruger iOS 10.2 eller tidligere, skal du trykke på Indstillinger > iCloud > Fotos.
  • På en Mac: Gå til Systemindstillinger > iCloud. Klik på Indstillinger ud for Fotos.
  • På dit Apple TV: Vælg Indstillinger > iCloud > iCloud-fotodeling.
  • På din pc: Åbn iCloud til Windows, klik på Fotos eller Fotostream, og klik derefter på knappen Indstillinger.

Slet fotos

Følg trinnene nedenfor for at slette billeder fra Min fotostream. Du kan også slette billeder i et delt album. Eller slette de billeder, som du har i dit iCloud-fotobibliotek.

På din iPhone, iPad eller iPod touch

1. Åbn appen Fotos.
  2. Tryk på fanen Album.
  3. Tryk på Min fotostream.
  4. Tryk på Vælg.
  5. Tryk på et eller flere billeder. Der vises et flueben ud for de valgte billeder.
  6. Tryk på papirkurvssymbolet. Tryk på Slet [antal] fotos.

På din Mac

1. Åbn appen Fotos.
  2. Klik på de billeder, du vil slette.
  3. Gå til Billede på menulinjen > Slet foto.
  4. Klik på Slet for at bekræfte.

Du kan også klikke på billedet, højreklikke og derefter vælge Slet foto.

På dit Apple TV

1. Apple TV-software 6.0 eller nyere: Vælg Fotos i hovedmenuen. Apple TV-software 5.0 eller ældre: Vælg Fotostream eller Internet > Fotostream.
  2. Log på med dit Apple-id, hvis du bliver bedt om det.
  3. Gå til et billede, du vil slette.
  4. Hold Vælg nede, og vælg Slet foto.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.