Om opdateringen OS X Yosemite v10.10.1

Opdateringen OS X Yosemite v10.10.1 anbefales til alle OS X Yosemite-brugere.

Opdatering af systemet

1. Du skal tage en sikkerhedskopi af computeren inden installering. Det kan du gøre vha. Time Machine.
  2. Du må ikke afbryde installeringsprocessen, når du har startet opdateringen af systemet.
  3. Der kan forekomme uventede resultater, hvis du har installeret systemsoftwareændringer fra andre producenter, eller hvis du har ændret operativsystemet på anden måde.
  4. Brug Softwareopdatering for at søge efter den nyeste Apple-software via Mac App Store, bl.a. denne opdatering.
  5. Der vises muligvis andre softwareopdateringer til din computer, som du skal installere. Vær opmærksom på, at opdateringens størrelse kan være forskellig fra computer til computer, hvis den installeres via Softwareopdatering. Nogle opdateringer skal muligvis installeres før andre.

Du kan også hente installeringsprogrammet til manuel opdatering. Denne mulighed er nyttig, hvis du skal opdatere flere computere, men kun ønsker at hente opdateringen én gang. Du kan hente selvstændige installeringsprogrammer på Apples side med overførsler.

Om opdateringen

Opdateringen OS X Yosemite v10.10.1 forbedrer stabiliteten, kompatibiliteten og sikkerheden på Mac-computeren. I denne opdatering:

• Forbedret Wi-Fi-stabilitet
  • Forbedret stabilitet, når der oprettes forbindelse til en Microsoft Exchange-server
  • Løser et problem, der kan forhindre Mail i at sende beskeder via nogle e-mailudbydere
  • Løser et problem med at oprette forbindelse til eksterne computere vha. Tilbage til min Mac
  • Løser et problem, hvor der delingstjenester, widgets i Meddelelsescenter og handlinger ikke er tilgængelige
  • Løser et problem, der kan medføre, at indstillingerne i Meddelelsescenter ikke bevares efter en genstart
  • Løser et problem, der kan forhindre Mac App Store i at vise nogle opdateringer
  • Løser et problem, der kan forhindre nogle Mac mini-computere i at afbryde vågeblus
  • Løser et problem, der kan forhindre Time Machine i at vise ældre sikkerhedskopier
  • Løser et problem, der kan forhindre indtastning af japansk tekst

Virksomhedsindhold

Opdateringen ændrer følgende for virksomhedsbrugere

• Gør det muligt at tilføje søgedomæner for delvist kvalificerede domænenavne ved DNS-opslag (se siden "discoveryd man" for at få mere at vide)
  • Løser et problem, hvor Mac App Store kan tilbyde en opdatering til Apple Remote Desktop, når den nyeste version allerede er installeret

Sikkerhedsindhold

Du kan se flere oplysninger om sikkerhedsindholdet i denne opdatering i oversigtsartiklen om Apple-sikkerhedsopdateringer.