Om opdateringen OS X Yosemite v10.10.1

Opdateringen OS X Yosemite v10.10.1 anbefales til alle OS X Yosemite-brugere.

Opdatering af systemet

1. Du skal tage en sikkerhedskopi af dit system inden installering. Det kan du gøre med Time Machine.
  2. Du må ikke afbryde installeringsprocessen, når du har startet opdateringen af systemet.
  3. Der kan forekomme uventede resultater, hvis du har installeret systemsoftwareændringer fra andre producenter, eller hvis du har ændret operativsystemet på anden måde.
  4. Brug Softwareopdatering til at søge efter den nyeste Apple-software i Mac App Store, hvor denne opdatering også ligger.
  5. Der vises muligvis andre softwareopdateringer til din computer, som du skal installere. Vær opmærksom på, at opdateringens størrelse kan være forskellig fra computer til computer, hvis den installeres via Softwareopdatering. Nogle opdateringer skal muligvis installeres før andre.

Du kan også hente installeringsprogrammet til manuel opdatering. Denne mulighed er nyttig, hvis du skal opdatere flere computere, men kun ønsker at hente opdateringen én gang. Du kan hente selvstændige installeringsprogrammer under Overførsler under Apple-support.

Om opdateringen

Opdateringen OS X Yosemite v10.10.1 forbedrer stabiliteten, kompatibiliteten og sikkerheden på Mac-computeren. Denne opdatering:

• Forbedret Wi-Fi-stabilitet
  • Forbedrer pålideligheden, når der oprettes forbindelse til en Microsoft Exchange-server
  • Løser et problem, der kan forhindre Mail i at sende beskeder via bestemme e-mailudbydere
  • Løser et problem, der forhindrer oprettelse af forbindelse til fjerncomputere ved brug af Tilbage til min Mac*
  • Løser et problem, hvor delingstjenester, widgets i Meddelelsescenter og Handlinger muligvis ikke er tilgængelige
  • Løser et problem, der medfører, at indstillinger for Meddelelsescenter muligvis ikke bevares efter genstart
  • Løser et problem, der muligvis forhindrer Mac App Store i at vise visse opdateringer
  • Løser et problem, der kan forhindre afbrydelse af vågeblus for nogle Mac mini-computere
  • Løser et problem, der kan forhindre Time Machine i at vise tidligere sikkerhedskopier
  • Løser et problem, der kan forhindre indtastning af tekst på japansk

*Fra og med 1. juli 2019 vil tjenesten Tilbage til min Mac ikke længere være tilgængelig.

Virksomhedsindhold

Opdateringen ændrer følgende for virksomhedsbrugere:

• Giver dig mulighed for at tilføje domæner for delvist kvalificerede domænenavne, når du udfører DNS-opslag (se den registrerede hovedside for yderligere oplysninger)
  • Løser et problem, hvor Mac App Store muligvis tilbyder at opdatere til Apple Remote Desktop, selvom den nyeste version allerede er installeret.

Sikkerhedsindhold

Yderligere oplysninger om sikkerhedsindholdet i denne opdatering kan ses i artiklen om Apple-sikkerhedsopdateringer.