Skrivebordsbilleder, der er arkiveret på en ekstern disk, vises muligvis ikke på din Mac

Hvis det skrivebordsbillede, du har valgt, findes på en ekstern disk, kan der vises et andet billede på skrivebordet, næste gang du logger ind.

Det tager nogle sekunder for en ekstern disk at få forbindelse, når du har logget på Mac-computeren. Skrivebordsbilleder, der findes på en ekstern disk, indlæses derfor ikke altid automatisk, når skrivebordet vises. Mac-computeren viser derfor i stedet et af de skrivebordsbilleder, der følger med din Mac.

Skrivebordsbilleder virker bedst, når de ligger på den interne harddisk. Eksempel: Du kan kopiere billeder til mappen Billeder i hjemmemappen og derefter bruge indstillingerne for Skrivebord & skærmskåner til at vælge billeder i denne mappe:

1. Vælg Systemindstillinger på Apple-menuen, og klik på Skrivebord & skærmskåner.
  2. Klik på fanen Skrivebord.
  3. Vælg mappen Billeder på listen med mapper til venstre. Billederne i mappen vises til højre.
    Hvis mappen med billederne ikke vises, skal du klikke på knappen Tilføj   og derefter vælge mappen.
  4. Klik på det billede, der skal bruges som skrivebordsbillede.