Hjælp til Tilbage til min Mac

Brug nedenstående fremgangsmåde, hvis du har brug for hjælp til Tilbage til min Mac.

Opdater softwaren

Opdater din Mac til den nyeste version af macOS.

Kontrol af indstillinger og tilslutninger

På alle dine computere:

• Sørg for, at du er logget på iCloud med dit aktuelle Apple-id. Hvis du har ændret adgangskoden, men du ikke har opdateret den i iCloud-indstillingerne på dine computere, kan der ikke oprettes forbindelse til Tilbage til min Mac.
  • Kontroller, om Tilbage til min Mac er slået til. Vælg Systemindstillinger på Apple-menuen, og klik på iCloud. Kontroller, om Tilbage til min Mac er valgt i iCloud-indstillingerne, og læs eventuelle statusmeddelelser. Hvis Tilbage til min Mac er slået til, skal du slå funktionen fra og derefter vælge den igen.

På den Mac-computer, du prøver at oprette forbindelse til:

På AirPort-basen eller routeren:

Opdater dine Tilbage til min Mac-taster

1. Åbn Programmer > Hjælpeprogrammer > Hovednøglering.
  2. Vælg System på listen med nøgleringe til venstre.
  3. Klik på kolonneoverskriften Type for at sortere nøgleringene på listen efter type.
  4. Vælg alle nøgler af typen "Nøglen til Tilbage til min Mac".
  5. Slet de valgte nøgler. Du skal indtaste administratoradgangskoden.
  6. Slut Hovednøglering.
  7. Vælg Systemindstillinger på Apple-menuen. Fravælg Tilbage til min Mac i indstillingerne for iCloud.
  8. Sluk og tænd din Mac
  9. Vælg Systemindstillinger på Apple-menuen. Vælg Tilbage til min Mac i indstillingerne for iCloud.

Kontakt iCloud-support

Hvis du stadig ikke kan bruge Tilbage til min Mac, skal du kontakte iCloud-support. Du skal have følgende oplysninger klar: