Hjælp til Tilbage til min Mac

Hvis du bruger macOS High Sierra eller tidligere, og du skal have hjælp til at bruge Tilbage til min Mac, skal du følge disse trin.

Fra og med macOS Mojave er Tilbage til min Mac ikke længere tilgængelig. Lær, hvordan du bruger Cloud Drive, skærmdeling og Apple Remote Desktop i stedet.

Kontrol af indstillinger og tilslutninger

Vælg Apple-menuen () > Systemindstillinger på alle dine computere, klik derefter på iCloud, og tjek følgende indstillinger:

• Sådan kontrollerer du, om du er logget på iCloud med dit aktuelle Apple-id. Hvis du ændrede din adgangskode, men ikke opdaterede den i iCloud-indstillingerne på nogen af computerne, vil Tilbage til min Mac ikke oprette forbindelse.
  • Sørg for, at afkrydsningsfeltet til Tilbage til min Mac er markeret, og gennemse alle statusmeddelelser, der vises. Hvis Tilbage til min Mac er markeret, skal du fravælge den og derefter vælge den igen.

På den Mac-computer, som du prøver at oprette forbindelse til:

• Kontroller, at din Mac-computer ikke er indstillet til at skifte til vågeblus i Energibesparelse. Indstil den til at afbryde vågeblus ved netværksadgang eller aldrig at skifte til vågeblus.
  • Hvis du vil dele skærmen, skal du kontrollere, at du har indstillet skærmdeling korrekt.
  • Hvis du vil dele arkiver, skal du kontrollere, om du har indstillet arkivdeling korrekt.

På AirPort-basen eller routeren:

Opdater dine Tilbage til min Mac-taster

1. Åbn Hovednøglering i mappen Hjælpeprogrammer under mappen Programmer.
  2. Vælg System på listen over Hovednøgleringe til venstre.
  3. Klik på kolonneoverskriften Type for at sortere listen efter type.
  4. Vælg alle nøgler af typen "Tilbage til min Mac-nøgle.”
  5. Slet de valgte nøgler. Indtast din administratoradgangskode, når du bliver bedt om det.
  6. Slut Hovednøglering.
  7. Vælg Apple-menuen > Systemindstillinger, og klik på iCloud. Fravælg Tilbage til min Mac.
  8. Genstart din Mac, derefter
  9. Vælg Apple-menuen > Systemindstillinger, og klik på iCloud. Vælg Tilbage til min Mac.

Kontakt iCloud-support

Hvis du stadig ikke kan bruge Tilbage til min Mac, skal du kontakte iCloud-support. Her er de oplysninger, du har brug for: