Begrænset grafikydeevne i macOS-gendannelse, Sikker funktion eller Gæstebruger

Grafikydeevnen på din Mac begrænses, når din Mac starter i macOS-gendannelse eller Sikker funktion, eller hvis du er logget ind som gæstebruger.

Din Mac har en særlig startfunktion, der hjælper med at isolere og rette visse problemer. Du kan starte fra macOS-gendannelse og bruge hjælpeprogrammerne til reparation og gendannelse eller bruge Sikker funktion til at hjælpe med at løse problemer, der kan forhindre din Mac i at starte. Du kan også lade andre brugere logge på din Mac som gæster.

Grafikydeevnen for din Mac begrænses i hver af disse funktioner. Dette er ikke en fejl. Forskellene i grafikydeevnen kan muligvis ses, når du starter din Mac igen eller logger på en almindelig brugerkonto:

• Lodret skærmflimmer ved vinduesovergange eller trækning af vinduer
  • Områder af skærmen, f.eks. rullebjælker eller Safari-statusbjælker, blinker eller flimrer
  • Generelt langsommere grafikydeevne
  • Generel forvrængning af grafik eller grafikfejl