GarageBand til Mac (v10.0): Tekst i Hjælp kan være på et andet sprog

Programmet GarageBand og teksten i Hjælp i GarageBand kan være på forskellige sprog.

Dette problem løses ved at geninstallere GarageBand.

1. Afslut GarageBand.
  2. Klik på menuen Gå i Finder, og vælg Programmer.
  3. Træk GarageBand-symbolet til papirkurven.
  4. Åbn Mac App Store.
  5. Klik på fanen Køb.
  6. Log på Mac App Store med det Apple-id, som du brugte under installeringen af GarageBand.
  7. Se efter GarageBand på listen med købte programmer. Hvis det ikke er med på listen, skal du kontrollere, om det er skjult.
  8. Klik på Installer for at hente og installere GarageBand.